saybeautyk

Shelly | Пінний експрес-розмʼякшувач для педикюру

Я роблю педикюр вдома самостійно з декількох причин: по-перше, мені так зручніше; по-друге, зі своїми врослими нігтями звикла справлятись самостійно, після педикюру у майстрів завжди лишається якийсь дискомфорт. Ну і третє - я ніколи не роблю гелеві покриття на ногах, навіть влітку. Лише звичайний лак, і то не завжди.

Останнім часом зʼявилася проблема огрубіння шкіри на великих пальцях та на пʼяточках😢 тому на допомогу терміново призвала засіб від Shelly.

Як ви можете побачити на фото нижче, він виявився ефективним.

Зазвичай я оброблюю стопи лише пемзою після розмʼякшення у воді, але наразі потрібна важча артилерія (та ще й літо на носу).

«Мʼяке лезо» від Shelly у формі панки привабило мене простотою використання: потрібно змочити серветку піною, прикласти її до стоп на 10-15 хв, після чого прибрати залишки засобу і обробити стопи зручним способом. Ніякої води не потрібно (лише для того, щоб ополоснути ніжки).

Виглядає це приблизно ось так ;)

🫧Aqua - Вода, основний розчинник.

🫧Carbamide - сечовина, зволожувач, кератолітик.

🫧Glycerin - Гліцерин, зволожувач та компонент НЗФ

🫧Sorbitol - зволожувач

Triethanolamine - регулятор pH.

🫧Cocamidopropyl Betaine - Кокамідопропіл бетаїн, м'який очищувач.

🫧White Tea Leaf Extract - Екстракт білого чаю, антиоксидант, протизапальний, заспокійливий.

🫧Panthenol - Пантенол, протизапальний та заспокійливий компонент.

🫧Perfume

🫧Triethylene Glycol - розчинник та зволожувач.

🫧Benzyl Alcohol - консервант та антисептик.

🫧Propylene Glycol - Пропіленгліколь, зволожувач.

🫧Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone - консерванти.

🫧CI 42090 - Синій 1, барвник.

Можете бачити, що склад доволі безпечний та максимально лагідний як для подібного роду засобу.

Під час обробки стоп загрубіла шкіра починає сходити «катишками» під пемзою, як від скатки.

Сама обробка походить доволі швидко, на дві стопи в мене пішло не більше 5-7 хв, при цьому результат дуже помітний.

Ніякого дискомфорту, печіння чи підвищеної сухості під час процедури та після неї я не відчула.

Після обробки стоп я привела до ладу і пальчики (в цьому мені допомогла пілінг-скатка з aha-кислотами, теж від Shelly😉скоро розповім про неї також).

Геть пересохшу кутикулу та врослі кути!

Лаком на цей раз нігті не покривала, лише прибрала довжину та підпиляла.

Результатом я залишилась задоволена (по фото, думаю, ви це і так зрозуміли).

Я завжди роблю педикюр довго😂але ця пінка трохи скоротила час та полегшила саму процедуру ексфоліації загрубілої шкіри, тож тепер вона буде моєю постійною помічницею :)