Туш для вій Colour Intense Be Bold Mascasra у відтінку 107 Red
Це пожежа!🔥
Поповнила свою косметичку червоною тушью від Colour Intense з лінійки Be Bold у відтінку 107 Red. Давно хотіла її спробувати, бо бачіла багато гарних макіяжів, а в мене зараз період дуже активного користування кольоровими тушами.
Я вже знайома з цим продуктом, бо маю таку фіолетову туш, залишаю посилання на допис : https://club.makeup.com.ua/post/28704/
У туші зручна селіконова щіточка, яка добре профарбовує та розділяє вії. Мені трохи не вистачає підкручення та подовження, але кольорові туші рідко роблять щось надзвичайне з віями. Продукт гарно нашаровується, тому сподобається і тим, хто , як я, полюбляє, коли туш нанесена жирненько, так і тим, хто просто хоче додати трохи яскравого кольору віям - бо навіть з першого шару туш дуже яскрава! Щоб побачити цей червоний колір не потрібно ловити світло при певному куті, її добре помітно просто так!
На сонечку виглядає фантастично красиво та яскраво!
Я переймалась, чі не буду я з червоним відтінком на віях виглядати хворобливою і заплаканою, бо маю світлу шкіру і світлі голубі очі. Тому нанесла у слизову коричневий олівець теплого відтінку і промалювала стрілку і внутрьошні кутики, щоб відділити червоний колір. На мій смак вийшло незвично, але красиво, я дуже довольная пішла з цим макіяжем на прогулянку до озера)
Так туш виглядає без прямих сонячних променів.
Як бачите - теж дуже виразно!
Коментарі (0)