Маска від Sane
Чи є результат після користування? Чим ця маска гарна? Читай у моєму дописі
🎁Придбала у січні
У січні 2024 року придбала маску від Sane, взагалі не дуже розбираюся в догляді за обличчям. В мене постакне та почервоніння обличчя, гостро реагую на сонце. Обрала її в надію освітлити обличчя, живлення обличчя вітамінами, та по можливості прибрати постакне.
Маска для обличчя Sane Cleansing And Whitening Mask Очищувальна і відбілювальна маска з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7
🍓Зовнішній вигляд та консистенція
Тюбік виглядає сучасно та мінімалістично ідеально білосніжного кольору. Закривається добре.
Сама маска біла, нагадує жирний крем (наприклад, як нівеа в синій жестяній баночці). Наноситься Дуже гарно та легко, змивається водичкою, але через те, що консистенція густа та трошки жирнувата, то потрібно трошки повозитися. Дуже мʼяка маска, приємна, запах легкий, його навіть
не чутно.
🫐Мій досвід користування
Використовувала цю маску а протязі місяця тричі на тиждень (виробник пише, що використовувати НЕ МЕНШЕ трьох разів на тиждень). Вона в мне вже 6 місяців, та використовую досить рідко, хоча вона мені сильно сподобалася. Після неї шкіра гладенька, освітлення помітне, особливо після регулярного користування, мʼякіша та приємніша.
Тримаю маску 15 хвилин, за цей час вона трошки підсихає, але не стягуючи шкіру.
В мене шкіра проблемна, за нею потрібен не лише комплексний догляд, але і регулярне правильне харчування, регулярний якісний сон та відсутність стресу, що у наш час трошки проблематично) Результат я побачила після регулярного місяця користування, постакне трошки зменшилися, а почервоніння майже зникли. Але потім я почала її використовувати все рідше, тому до кінцевого результату я не дійшла
🥭Склад
Склад досить гарний та багатий на активи. Розглянемо деякі складові, що є основними:
- Zinc Oxide:
протизапальниі та антибактеріальні властивості
очищення пор
освітлює шкірк
регулює вироблення шкірного сала.
Nicotiamide:
освітлює пігментацію
вирівнює тон шкіри
- Tocopheryl Acetate
антиоксидант
розгладжує зморшки
робить шкіру еластичною і пружною.
- Retinyl Palmitate
стимулює вироблення колагену
розгладжує зморшки
освітлює пігментацію
- Panthenol
зволожує
заспокоює
загоює
- Hamamelis Virginiana Leaf Extract
тонізує
звужує пори
має антисептичні властивості.
🪷Висновок
Маска дійсно гарна. При цьому ще і бюджетна. Мені дуже сподобалася. Шкіра після використання мʼяка, освіжена, менш почервоніла. Якщо б я використовувала її регулярно тричі на тиждень, мені вистачило б на 3 місяці і результат був би більш помітним.
Коментарі (0)