Kizza

Colour Intense Ideal Brows Auto Eyebrow Pencil

Colour Intense Ideal Brows Auto Eyebrow Pencil

Вчора ми сварили олівці для брів, а сьогодні будемо хвалити. Звісно будуть і претензії, але в основному це похвальний допис. Отакої... одразу зі спойлерів😂

Я вже давно живу в світі олівців для брів, яким не треба точилка. Пережила, як суперові засоби так і провальні. В основному це стосується мікроолівців. Але досвід є і його (не проп'єш😂) ми будемо брати за основу.

Що я хочу і чекаю від автоматичного олівця?

1. Надійний механізм, що не зламається за пару разів.

2. Якісний стрижень, що не буде ламатись від одного споглядання на нього і не буде випадати.

3. Щоб малював і не дряпався.

4.Щіточку в дупці.

Впринципі отакі мої скромні бажалки до нового жителя косметички😏

Щоб не лишати цей абзац без картинки пропоную Вам подивитись на наклейку зі складом яка знаходиться поверх контролю відкриття.

Це дуже "вгодований" олівчик. Можна порівняти його розміри з мікроолівцям Eveline та Maybelline. Під короткою кришечкою з назвою відтінка живе щіточка-йоршик. Доволі жорстка і якісна, тому навіть густі брови "візьме" на підйом. Під чорною кришечкою знаходиться будиночок олівця. Спочатку мене дуже спантеличив розмір грифеля, на передостанньому фото видно різниця між Eveline і Colour Intense. А на останньому фото - нетронутий грифель нового олівця🤗

З точщини грифеля одразу ясно, що про волоскові техніки профарбування брів можна забути😂 На рукосвотчах видно, що я намагалась, але в мене вийшло так собі😂 Олівець дуже м'яко ковзає по шкірі, і охоче віддає свій колір в залежності від натиску. Доречі, сильний бічний натиск (коли малюєш боковою гранню) може спричинити його поломку. В мене так було що десь пару міліметрів олівця відкололося🥲 Але то моя провина і виробника я за це не сварю.

Щоб ви розуміли з чим ми маємо справу.

Перше фото - до/після на затоноване обличчя. Друге фото його 11 годинний тест на стійкість (прогулянка в ботсаду, потрапляння під дощ). Третє фото - поїздка в інший кінець міста з подальшою прогулянкою парком але тут майже 9 годин. Тому, якщо зайвий раз не чіпати - то олівець доволі стійкий.

Ну що - до висновків?

Кому я рекомендую даний олівчик?

Тим кому треба чуть заповнити фон і трохи підкоригувати форму. Це буде ідеально.

Кому я не рекомендую даний олівчик?

Тим у кого супержирна шкіра під бровами, бо вони можуть "підсповзти" через м'яку формулу.

Чи задоволена я?

Так, він відповідає всім моїм вимогам + має доволі демократичну вартість.

Які підводні камені?

Занадто м'яка формула з дуже великим розходом. Але то для мене, адже півброви я від душі наводжу бо там її немає😄

Ще коли мало волосків (або їх німа) прям сильно видно, що брови намальовані. Але комусь це бажаний ефект 😉

Сподіваюсь, що було цікаво і пізнавально!

Дякую за увагу ❤️

Зустрінемось в наступних дописах і луксах 😘