ksnklb

Гель для брів з ароматом парфумів

Гель для брів з ароматом парфумів

Я люблю експериментувати зі своїми бровами (поки вони ще відростають) та шукати нові засоби для брів. Цього разу я хочу розповісти про такий милий, такий простий та водночас дуже хороший гель.

Гель для брів з ароматом парфумів
Гель для брів з ароматом парфумів

Флакон 10ml, на ньому є мінімум інформації, що виглядає досить стильно, насправді. Та на ковпачку є акуратна наліпка, на ній є ще трішки даних.
Флакончик матовий, невеликий і його приємно тримати у руці, він може поміститися майже усюди. Колір блідо рожевий, виглядає мило, ніжно.
Гель приїхав у коробочці, яка ну дуже класно виглядає: на ній є вже вся інформація, вона теж приємного блідо-рожевого кольору. І, якщо чесно, ще з самої прем'єри цього гелю, я закохалась у його дизайн 😍.

Всередині є щіточка, вона досить велика, чорного кольору, на неї набирається оптимальна кількість гелю. Щіточка не надто м'яка, але і не дряпає. Попри те, що щіточка досить велика, а і мене брови зовсім не густі, у мене ще жодного разу гель для брів не залишався десь на чолі, все потрапляло на брови.

Гель прозорий, не липкий, не надто рідкий та не надто густий, якраз оптимальна консистенція. А що найбільше мені у ньому подобається, він одразу засихає на бровах, і це означає що мені не потрібно чекати кілька хвилин, щоб нормально додати відтінку олівцем.
Не часто у гелях для брів є хороший запах, і не часто його чути під-час нанесенні, але тут зовсім не так. Відкриваючи гель я вже чую знайомі нотки копій Кірке, а саме ноти MARÊVE "Gold Champ", бо це чи не єдина копія, що дуже мені запам'яталась за ароматом. Аромат досить відчутний ще під-час нанесення, але не далі. Можна сказати, що це такий ароматний бонус, адже куди приємніше користуватись декоративкою коли вона гарно пахне.
Гель відчувається на бровах, якщо провести пальцем, але загалом не більше. Він не стягує шкіру, не сушить її. Не залишає білого нальоту, і я б не сказала що він якось виділяється на бровах.

Оскільки у мене не густі брови та не дуже грубі волосини, то фіксація прекрасна. Щіточка доволі добре прочісує волосинки та розприділяє гель по них, створюючи бажану форму та фіксуючи брови.
Якщо додати зверху відтінку олівчиком, то після цього можна легко прочесати волосинки сухою щіточкою і вони будуть направлені у потрібному напрямку.
На фото видно як зберігалась фіксація після 5-ти годин, при тому що я не сиділа вдома, а досить активно проводила час, і перед фото переодягалась.
Тому таку милу, ароматну новинку від Joko Blend я точно можу радити, бо вона проста у використанні та чудово фіксує брови.