Vikulyk

Сироватка для пробемної шкіри в ампулах

Багато хто з вас уже знає про мою вічну боротьбу з проблемною шкірою, а саме: часті висипи, розширені і забиті пори на комбінованому типі шкіри, постакне. Тож для себе я обрала ампулки «Matte rescue”, які допомагають мені боротися з різними проблемами, які турбують вже дуже давно.

Формат саме у формі ампулок мені видався привабливим, адже виглядає доволі серйозно і професійно, наче ти сам собі косметолог.

Тут 10 ампул, розташовані вони у картонній коробці.

Зверху ми бачимо такі цікаві платикові штучки, вони потрібні для зручного використання ампули, коли ми її відкриваємо.

Доречі тонший кінець досить легко відламується, я роблю це просто пальцями.

З іншого боку на коробці намальована інструкція, для більшої зручності. Нічого складно тут не має, зате процес цікавий 😊

Ефект і враження від використання:

• Хочу зазначити, що однієї ампули мені вистачає десь на 3,5 рази.
  • Сироватка тут доволі ріденька, практично прозора, з жовтим відтінком.
  • Використовую на ніч, адже в складі присутня кислота (КАЛІЯ АЗЕЛОЇЛ ДИГЛІЦИНАТ - похідне азелаїнової кислоти у комбінації з гліцином. Відрізняється від азелаїнової кислоти м'якшою дією на шкіру. Регулює вироблення шкірного сала, зволожує, тонізує, підвищує пружність шкіри та покращує колір обличчя. Освітлює темну шкіру або відбілює окремі пігментні плями) Доречі я дійсно помітила, що цей інгірідієнт не так жорсткий, як сама азелаїнка, хоч її теж люблю. Після використання шкіра не червоніє, немає печіння, просто відчутне легеньке стягнення.
  • Після першого ж разу, зранку уже я помітила, що прищики підсохли і відповідно на фото показала результат. Фото зверху )

Після більш тривалого використання я бачу, що пори не настільки яскраво виражені, шкіра менш зерниста, постакне сходять швидше і шкіра має рівномірніший тон і не жирніє.

Використовувала десь біля двох тижнів, трішки більше.

Про інші активні складники:

Екстракт ферменту Pseudoalteromonas- це пептид, який класифікується як похідне білка, використовується в ряді засобів проти старіння через його здатність регенерувати та захищати шкіру, утримуючи вологу та воду, загоювати рани, збільшувати вироблення колагену та еластину та покращувати зволоження. Клінічно доведено, що ферментний екстракт Pseudoalteromonas збільшує вироблення колагену та еластину.

ПРОПАНДІОЛ-характеризується прекрасними зволожуючими властивостями.

Екстракт анісу-забезпечує полегшення стану сухої та шкіри, що лущиться. Він може мати потужні антиоксидантні властивості.

Гідроліт 5 -Має широкий спектр антимікробної активності

Висновок. Дієва сироватка, від якої ефект помітний одзразу. Працює вона доволі обережно, не подразнюючи шкіру, тому повинна підійти не тільки для проблемної, а щей чутливої шкіри.