Що робить лосьйон-тонік за 1к. І чому я користуюсь ним вже 4роки.
Шикарний безспиртовий лосьйон, який зволожує, підтягує та вирівнює тон обличчя!
Привіт)
Маленька передісторія: моє знайомство з косметикою Holy land почалося в 2020році після відвідування косметолога. І цей тонік мені настільки сподобався , що я користуюся ним по цей день і дуже рада , що таку професійну косметику можна придбати на Мейкапі.
Лосьйон НЕ МІСТИТЬ СПИРТУ І ГЛІЦЕРИНУ, ідеально підійде для сухої та нормальної шкіри. Але! В мене комбінована шкіра (в Т-зонах жирна) і я можу сміливо сказати, що лосьйон зміг мінімізувати цю проблему- нормалізувати роботу сальних залоз (оскільки ніякими матуючими засобами чи засобами які впливають на стягування пор я не користуюся)
Моє застосування:
Наношу лосьйон завжди після вмивання, 2 рази на день. Протираю все обличчя ватним диском і навіть очі.
Шкіру він НЕ МАТУЄ майте це на увазі, скоріше шкіра навпаки сяє після нього. Лосьйон дуже гарно зволожує шкіру , не має відчуття стянутості чи липкості. Шкіра після нього м'якша, розгладжена, приємна на дотик, вирівнюється тон шкіри. Також наявний антивіковий ефект, адже він розгладжує шкіру та непогано її підтягує. Є підвищення пружності.
Взагалі можу назвати його ідеальним тоніком🩷
Коментарі (0)