P.CALM | Cato Cream
Порушений шкірний барʼєр? Переборщила з активами? Цей крем іде на допомогу!
Продовжую розповідати про засоби від корейського бренду P.Calm.
Одним з таких засобів став крем для регенерації шкірного барʼєру, з яким пощастило познайомитися (моя шкіра особливо цьому рада).
Трохи про мій стан: проблемна шкіра, комбінована і зневоднена, періодичні висипання, схильність до комедонів та лікування топічним ретиноїдом.
Хороший наборчик, так? Тут точно є над чим працювати.
Обрати крем для моєї шкіри - задачка із зірочкою, тому що він то занадто легкий, то занадто щільний, то зволожує і не відновлює, то навпаки.
Але не у випадку з Cato Cream.
Насправді цей засіб сподобався мені, мабуть, чи не найбільше з усього, що я маю від бренду :)
Це всього лише мініатюрка і вона скоро закінчиться, але прощатися з нею не хочеться 💔
Особливість Cato Cream від P.Calm полягає у тому, що засіб має легку кремову текстуру, зовсім не жирну і не силіконисту.
Цераміди - зміцнюють гідроліпідний бар'єр за рахунок того, що входять до НЗФ шкіри; сквалан, холестерин та алантоїн - покращують гідроліпідний бар'єр, розгладжують і заспокоюють шкіру; гіалуронова кислота – інтенсивно зволожує, обмежуючи вихід води з епідермісу.
Глутатіон і бісаболол ефективно усувають пігментацію, спричинену сонцем та акне, вирівнюючи тон шкіри.
Також із корисностей в складі присутні мої улюблені лізати лакто- та біфідобактерій, що дбайливо оберігають мікробіом🤍
Крем розноситься по шкірі неймовірно легко, швидко вбирається, не залишаючи після себе жодних слідів жирності чи відчуття плівки.
Наразі я користуюсь ним щодня ввечері та зранку (якщо не планую нікуди виходити і не наношу спф). Cato Cream чудово справляється з функцією зволоження та відновлення шкіри, НЕ ЗАКУПОРЮЄ ПОРИ (для мене це чи не найголовніший маркер).
Закриваю цим кремчиком навіть свій лікувальний препарат на основі ретиноїду та бензоїл пероксиду, і на ранок не відчуваю сухості, подразнення чи інших ознак зневоднення.
Додатковим плюсом є те, що у повнорозмірі крем має аж 80 мл обʼєму, яких вистачить на півроку користування так точно :)
Зараз, на порозі літа, такі легкі текстури у кремів вкрай затребувані, щоб не переобтяжити шкіру.
Але зазвичай легкі кремчики не закривають всі потреби шкіри, інколи сухість, лущення та почервоніння залишаються на своїх місцях.
Проте P.Calm вирішили це питання і створили крем 2в1: легкий та при цьому відновлювальний.
Власниці жирної/комбінованої/зневодненої шкіри однозначно оцінять такий продукт, бо за всіма параметрами це 10/10🤍
Якість на рівні.
Коментарі (0)