#ilovemymommakeupclub
Б’юті-час з найдорожчою Людиною❤
Моя мама – ще той консерватор в питаннях краси й косметики))) Вона практично не користується декоративною косметикою (хоча мені навпаки завжди каже, щоб я частіше фарбувалася, гарно вдягалася і виходила «в люди»). Та, все ж, хоч і мінімально, але все таки користується косметикою, здебільшого – доглядовою, і регулярно фарбує волосся, в чому їй допомагаю, звичайно ж, я.
Тому, наш спільний б’юті-день проходить регулярно раз у місяць, коли настає час фарбувати волосся. І я дуже люблю такі моменти, оскільки це час, який ми проводимо тільки разом, можемо нарешті зустрітися і обговорити все-все нам цікаве чи наболівше… А також обговорити новинки косметики, процедури і все з цим пов’язане. Я ж «мотаю на ус», що її зацікавило з косметики, чи що б вона хотіла спробувти, щоб потім це їй подарувати)
Фарбується мама зараз Фарбою для волосся L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes у відтінку 7U – вона їй дуже подобається і, що важливо, хоч фарба й безаміачна, та гарно зафарбовує сивину і дає волоссю дуже природній русявий відтінок.
А поки триває час витримки фарби на волоссі, я варю запашну каву і ми продовжуємо спілкування вже на кухні)
Після змивання фарби, масочки для волосся – роблю мамі легеньку укладочку феном. Результат моїх «перукарських здібностей» – на фото)))
Хоч це і наш спільний б’юті-день, та красу я стараюсь навести тільки мамі, на свої процедури я час не виділяю, оскільки хочу максимально присвятити його мамі, бо ми не на стільки часто бачимось, щоб витрачати його на себе.
Бережіть своїх мамусь, частіше кажіть, як ви їх любите, дзвоніть, приїжджайте в гості! І не тільки заради б’юті-процедур) Адже поки вони є тут, з нами, - ми дуже щасливі!!!❤
Коментарі (0)