Як Аліна та к отики мені подарунки пакували))
Для тих, хто не так давно в клубі, маю сказати, що Alina_Demchenko офіційно має титул найкращого проф.фотографа спільноти😎 До речі, коли вона писала свої перші відгуки, то її дописи блокували адміністратори, адже думали, що це не власні знімки, а контент з інтернет-магазинів)).
Але сьогодні хочу розказати про те, як Алінини коти збирали мені посилочку)) Чому коти?) Бо одна Аліна стільки всього не назбирала би, адже кількість подарунків просто зашкалює🤣. Всі знають, що котики люблять коробки, так шо я впевнена, коли Алінка збирала пакунок, кожен пухнастик приклав до того лапку🐾
Тож, що мені подарувала мати котиків та повелителька предметних фото🤗:
- палетка для контурування від ЛН Про. Я давно хотіла спробувати цей бренд та саме палетки для обличчя в мене наразі немає, тому це давня бажанка (вчора вже тестувала, відгук буде пізніше, але вже можу сказати, що кольорова гама мені підійшла, продукти не роблять плям і гарно тушуються🥰).
- 2 бази під тіні (Аліна знає про мою любов помалювати на повіках))) - Глембі та Віпера, останню вже спробувала, це щось дуууже цікаве, схоже на Дюралайн!
- бальзам для губ Eveline
- лілові та коричневі рідкі тіні від Ламель (у мене тепер 3 відтінки 🥳)
- стрази!))) Буду ще більше дивувати оточуючих своїми спарключими мейками))
- пробники парфумів Landor та Burberry🤩
- пробники дорогущогл догляду від Cosmedix та Barbara Sturm
- гідрогелева маска Joko Blend
- олівчики для губ від Ламель
- спонжик
- клячка!)) ось це особливо цінний моєму серцю подарунок, в малюванні це незамінна річ😍.
Сподіваюсь, нічого не забула 🙃 Ще раз хочу подякувати Алінці та всім пухнастим ельфам, які допомагали в створенні свята для мене😘
P.S. Спеціально показую розпаковки, щоб ви потім не думали, що я пограбувала косметичний склад🤣 Залишилась ще одна))
Коментарі (0)