𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

#ilovemymommakeupclub

#ilovemymommakeupclub

Для кожної людини мама - це найцінніше і найсвятіше, що є у житті. З роками розумієш краще, що час проведений з нею безцінний! Тільки мама може любити тебе такою, яка ти є, з усіма недоліками і можливо складним характером, попри все: просто так, щиро, чисто і лагідно.


Нажаль, наразі, мама зі мною не поруч, вона дуже далеко і від цього розривається серце, бо навіть інколи немає можливості з нею зв'язатися. Відео дзвінок - це велика рідкість, але день через день все ж таки вдається поговорити з нею по телефону. Через це я не можу прикласти з нею фото (чи буде за це дискримінація? У країні війна і така ситуація у багатьох), але поділюся вчорашньою б'юті-рутиною, хоч і на відстані.

При вечірній розмові вчора мама поділилася, що робила ванночки для ніг, а потім педикюр і тканинну маску.
У мене ж догляд значно обширний, кожний день він може різнитися, бо я чередую маски-пілінги-скраби і т.д.

На фото косметика, яка брала участь у моєму вчорашньому вечірньому ритуалі.


Спочатку, як завжди - це очищення шкіри міцелярною водою, потім використання пінки, кисневої бульбашкової маски (яку придбала нещодавно) і нанесення патчів (теж із нових покупок). Далі тонер і сироватка.
Звісно догляд на цьому не закінчився, бо треба подбати ще про тіло і волосся, одже далі був скраб і нічна сироватка для волосся.

Був час, коли мама була поряд і я з радістю їй купувала якусь косметику, знайомила з б'юті новинками, але я вірю, що у мене знов буде така можливість. Дуже не вистачає її, ми не бачились вже 2.5 роки.
Я стала частіше казати, що люблю її, вона це звісно знає, але не кожен про це говорить. А їм важливо це чути і відчувати нашу турботу.


Тож, якщо ваша мама поряд - цінуйте з нею кожну мить. Поки наші батьки живі - ми найщасливіші люди у світі! Приділяйте їм більше часу і уваги, не соромтесь емоцій, обіймайте, цілуйте, частіше дзвоніть, спілкуйтеся, цікавтеся їхнім здоров'ям, навіть якщо вони кажуть, що все гаразд. Часто буває так, що вони не хотять чимось нас засмучувати, бо вони такі.
А усім тим, хто зараз на відстані бажаю скорішої зустрічі! Я теж про це мрію.