Поживна маска пілінг 2в1
Bielenda Vegan Muesli 🌾
Маска польського косметичного бренду. Цього пакетика на 8g мені вистачило на 1 раз на обличчя та шию, можна розтягнути на 2 рази, якщо без шиї. Маска біла кремова, має приємний ненав'язливий аромат. Усередині є частинки злаків, вони повинні виконувати функцію пілінгу при змиванні маски. Але я давно не використовую механічні скраби і пілінги, тому після того як витримала маску 15 хвилин, просто змила її, не намагаючись катати ці частинки злаків по обличчю як пілінг, щоб не дратувати тим самим купероз. Маска змивається без проблем, ці частинки всередині неї не дряпають шкіру. Моя шкіра нормального типу, після маски розгладилися заломи на обличчі після сну обличчям у подушку (оскільки робила маску з ранку після сну). Ця маска поживна, тому зволоження від неї я особливо не побачила, але з харчуванням шкіри вона справилася добре, думаю маска більше підійде власникам нормальної і сухої шкіри. Вона містить комплекс активних інгредієнтів рослинного походження: насіння льону та шкірки кокосу, олію паростків пшениці, екстракт і борошно вівса, вітамін-антиоксидант Е.
Хоча засіб мені як пілінг не підійшов, але як пиживна маска для шкіри вона показала себе добре
Коментарі (0)