YuliHrytskoff

Рум'яна компактні Vistudio Compact Blush

Рум'яна компактні Vistudio Compact Blush

Рум'яна – це один із самих базових косметичних засобів, які повинні бути в косметичці кожної жінки. З допомогою рум’ян можна з легкістю освіжити обличчя, приховати аристократичну блідність, підкреслити скули, зробити контурінг, чи навіть приховати незначні недоліки.

У мене є велика кількість рум’ян самих різних відтінків та брендів, та нещодавно я обзавелась обновочкою – Компактними рум’янами від італійського бренду профкосметики ViSTUDIO у чарівному і надзвичайно вдалому відтінку № 03 «натурально-рожевий». І, забігаючи наперед, скажу, що вони просто неймовірні! Я вже давно не зустрічала настільки класної якості в косметиці і не користувалась нею з таким задоволенням, як цими рум’янами!

Дизайн рум’ян дуже стильний, практичний і, що не менш важливо – екологічний. Рум’яна поміщені в красиву картонну упаковку чорного кольору з відкидною кришечкою, крізь яку видно відтінок засобу. Кришечка закривається на магнітний замок, тому рум’яна можна носити із собою в сумочці, не боячись, що упаковка самовільно відкриється і вони пошкодяться. Не варто боятися того, що упаковка картонна – це нормальна практика великих світових брендів, які, мінімузуючи використання пластику, дбають про довкілля, до того ж, упаковка дуже якісна і міцна – я користуюсь цими рум’янами майже щоденно і пакування залишається в такому ж гарному і функціональному стані, як і одразу після придбання.

Об’єм рум’ян – 6 г.

Склад рум’ян (хоч це і декоративна косметика, склади якої я практично ніколи не аналізую) вартий того, щоб сказати про нього декілька слів, адже його компоненти виготовлені на основі рослинних екстрактів і мінералів, а отже, не тільки не шкодитимуть вигляду та стану шкіри, але й приноситимуть їй безпосередню користь.

Консистенція рум’ян – спресована пудрова, помел надзвичайно дрібний. Не містить шиммеру чи будь-яких інших додаткових включень (принаймні, у моєму відтінку).

Текстура – шовковиста, дуже ніжна, пудрова.

При наборі на пензель, рум’яна можуть злегка пилити, але мінімально. При перенесенні не шкіру – не осипаються.

Запаху рум’яна не мають.

Пігментація та передача кольору – прекрасні! Самі по собі рум’яна дуже пігментовані і це можна буде побачити на свотчах трішки нижче. Але переносяться вони на шкіру ніжно, єдиним пудровим і невагомим покриттям, тому інтенсивність пігменту дуже легко контролювати, нашаровуючи рум’яна. Взагалі, переборщити з ними важко, тому це прекрасний варіант рум’ян навіть для початківців у макіяжі.

Розтушовуються рум’яна дуже легко і швидко, не утворюють плям, не скочуються, не забиваються у пори чи дрібні зморшки, не підкреслюють лущення чи недоліки. Та й взагалі – безпроблемні і при нанесенні, і при нОсці!

Стійкість – взагалі чудова! Від моменту нанесення і до пізнього вечора – рум’яна на місці, не тьмяніють і нікуди не зникають, як інколи буває з таким видом косметичного засобу.

Демакіяж – абсолютно безпроблемний – змиваються рум’яна будь-яким засобом для зняття макіяжу.

Нанесення, поведінка на шкірі. Наносяться рум’яна дуже легко за рахунок своєї ніжної, пудрової текстури. Я це роблю широким пухнастим пензлем і ним же розтушовую рум’яна. В процесі нанесення рум’яна не пилять та не осипаються. Інтенсивність пігменту легко контролюється кількістю нанесених шарів та розтушовуванням.

На шкірі рум’яна абсолютно комфортні – не обтяжують, не створюють відчуття плівки, та й взагалі – просто не відчуваються.

Шкіра з нанесеними на неї рум’янами виглядає дуже гарно – вона свіжа, бархатиста, приємна на дотик та на вигляд, оскільки цей відтінок виглядає на обличчі надзвичайно природньо – вдало підкреслює достоїнства та не виглядає інорідно.

У мене дані рум’яна у надзвичайно красивому відтінку № 03 «натурально-рожевий». Чесно кажучи, це один із самих вдалих відтінків рум’ян – не тільки із тих, що я мала, але й з тих, що взагалі бачила! Це абсолютно природній, ніжний, світлий пастельно-рожевий тон. Зовсім не «барбішний» і не привертаючий надмірної уваги. Ідеальний для макіяжу в стилі «оld money»! Розкішний і стриманий, дуже універсальний і природній. Ну я просто в захваті!

На обличчі – виглядає чудово! І, як на мене, ці рум’яна здатні надати лоск будь-якому макіяжу і будь-якому образу!

Сказати, що я задоволена компактними рум'янами від Vistudio – це нічого не сказати! Шикарний відтінок, висока якість, чудова стійкість, простота в нанесенні і безпроблемність в нОсці – задоволена по кожному пункту! Думаю, братиму й інші відтінки та щиро рекомендую до покупки!