Юльчик

#ilovemymommakeupclub

#ilovemymommakeupclub

Сьогодні прекрасне свято – День матері! Тож я вітаю всіх жінок, які носять це почесне звання! Міцного здоров’я, щастя, терпіння, мудрості, величезної безмежної любові Вам та вашим діткам!

Взагалі, прекрасний конкурс! Читаючи дописи дівчат на цю тему, розчулилась… І самій захотілось взяти в ньому участь та розповісти про наші з мамою б’юті-посиденьки😊

Ми давно вже проживаємо окремо з мамою та в силу деяких обставин бачимось не настільки часто, якби би нам того хотілось. Та, звичайно, періодично приїжджаємо одна до одної в гості і, помимо традиційного святкового обіду, мусимо приділити час і красоті – обговорити новинки косметики, перенюхати всі парфуми (які я приводжу з собою), передивитися, в кого що нового й цікавенького з’явилося з косметики.

Ну і куди ж без б’юті-процедур? Звичайно, цим ми теж маємо ввечері, коли вже переробимо всі справи, позайматися. Традиційно, я фарбую мамі волосся (вона користується Фарбою для волосся L'Oreal Paris Casting Creme Gloss). Сама ж я тільки періодично тоную його, але роблю це у професійного майста.

Потім – масочки. Я частіше використовую глиняні чи якісь очищуючі, мама ж надає перевагу тканинним омолоджувальним чи зволожувальним.

Далі – сироватки (в мене – Сироватка гіалуронова 97% Elizavecca, в мами Сироватка-коректор Yves Rocher Anti Age Global).

І закриваємо це все діло кремом для обличчя (в мене Гель-крем Yves Rocher Hydra Vegetal 48H, в мами – крем Yves Rocher Anti Age Global).

На останок – треба подбати про красу ручок. Тут наші вподобання збігаються цілком і повністю – обидві використовуємо Насичений живильний крем для рук від Mixa.

Потім – ароматний трав’яний чайок із медом та солодкий сон😊

Хотілося б більше таких спільних днів і вечорів, бо час, проведений з Мамою – безцінний!