#ilovemymommakeupclub

#ilovemymommakeupclub

Вона мене навчила оформлювати брови, зараз часто я роблю це для неї, бо її зір вже не такий гарний як колись.

Раніше вона допомагала мені фарбуватись, тепер на свята фарбую її я.

Не можу сказати, що ми часто зараз влаштовуємо бьюті вечори, але цей конкурс це гарний привід зробити це, хоч і на відстані.

Отже, наш бьюті вечір почався із вмивання, використали ми для цього гель для вмивання La Roche Posay Effaclar, у мене цей гель у великому об‘ємі, у мами у вигляді пробника. До речі про цей гель є окремий допис https://club.makeup.com.ua/post/25313/

La Roche Posay це мій мабуть улюбленний бренд доглядової косметики і він став також приємним відкриттям для моєї мами.

Далі ми нанесли маску для обличчя, у мене це очищувальна маска від Sane, у мами тканинна маска "Зволоження + АкваБомба" від Garnier, мама фанат саме тканинних масок.

Після вмивання ми нанесли сиворотку та кремчик під очі.

У мене це серія Hydro X-Cell від Bioten, я просто в захваті від ефекту зволоження (треба вилізти із мамських справ і нарешті зробити допис про цю косметику).

У мами це сиворотка і крем під очі від Relance.

І завершуємо все це діло кремчиком, у мене зволожуючий від Cerave, у мами від Avon.

Було дуже приємно провести ось так вечір, при нагоді обов‘яково повторимо це офлайн.

Цінуйте та бережіть своїх мам ❤️