#ilovemymommakeupclub
Різними бути дуже круто)
Ми зовсім різні люди. Наша зовнішність і смаки - сильно відрізняються, інколи люди навіть не здогадувались що я її донька. І тому - наші косметички не мають майже нічого спільного. Від цього - цікавіше))
Тип шкіри моєї мами - сухий. Вона теж схильна до пігментації, але на диво не така чутлива як я. В мене ж жирний тип шкіри і я не товаришую з сонечком.
Підтон шкіри моєї мами- більш теплий, я ж більш холодна. Очі моєї мами - зелені. Мої - сірі. Генетика вирішила, що мені не потрібні її губи як у Анджеліни Джолі, але мені дісталось волося дідуся - тож тут мама мені трошки заздрить)
І через вік, і через різний тип шкіри і вподобання - в нас буквально все різне і в цьому є великий плюс. Якщо мені щось не підійшло, не сподобалось, є високий відсоток того, що воно в той же день перекочує до моєї мами. Так було з серією Loreal з вітаміном С , а в її випадку - так переїхали деякі засоби які для неї виявились занадто легкі.
Також, моя мама допомагає мені тестувати засоби для моїх дописів. Мати під боком інший тип шкіри, допомагає дати продукту правильну оцінку, бо якщо мені не підходить, це не означає що продукт поганий, це означає , що для себе я його не візьму, а ось мамі залюбки
Коли мені здається, що в мене занадто багато догляду - я згадую кількість догляду моєї мами. Мама просто обожнюю різноманітні крема, сироватки і СПФ ( в неї його дуже багато). Бачити ці фото ? Це мала частина, бо 70% зараз знаходиться в селі, де вона зараз проживає.
Її фаворитами серед догляду за обличчям, являється серія Q10 та Cellular від Nivea. Сироватка у вигляді перлин - для неї найулюбленіша і це мабуть третій флакончик закінчується. Крема Q10 вона бере собі постійно, але часто любить експерементувати і обирати інші бренди. Наразі її улюблений гель і пінка від Nivea посунулись на 3 місце, пропустивши вперед Lirene Almond Creamy Cleaning Gel with D-Panthenol та L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C Cleanser.
На відмінно від мене, полички в ванній кімнаті в неї забиті масками для волоссями, олійками і всякими спреями для зволоження. В неї тонке, сухе волосся і тому потребує більше догляду а ніж моє.
Єдине що в нас однакове в догляді - це кількість засобів для губ. Від неї я перейняла звичку, що гігієнічні помади повинні бути у кожній сумочці і кишені, а від мене вона перейняла любов до Eveline Cosmetics Argan Oil SoS
А от в плані декоративної косметики - моя мама мінімаліст.
В неї переважають майже однакові відтінки помад чи блисків. Перевагу вона віддає сатиновому або вологому фінішу. Улюблений її колір в засобах для губ - пильна троянда. Доречі коли дивилась її косметичку, побачила свою зникшу помаду від Eveline 😂 От так от, не донька в мами щось бере, а навпаки))
Мені обрати туш для вій - легко. А ось мама в мене більш вибаглива. В її косметичці - силіконові щіточки, майже однієї форми. Багато років вона користується однаковими засобами. Її фаворит - Oriflame Giordani Gold Iconic Grand Mascara. Але і я маю трошки вплив на маму: так завдяки двом тижням життя зі мною, мою косметичку покинули L'Oreal Paris Bambi Eye False Lash та Eveline Cosmetics Viva Curled Lashes Mascara Length And Lifting. Їй подобається - я рада )))
Вся косметика мами, буквально в одній косметичці. Чого не скажешь про мене - туалетного столику і то мало)))
Для нас з мамою, бьюті вечора бувають відносно часто. Вона приїздить до мене на декілька днів, або бували випадки коли на тиждень чи два. Певна річ, возити з собою купу скляночок, пляшок з шампунями - не зручно. Тож мама з радістю користується моїми засобами і критикує що крема занадто легкі 😂
А мої парфуми то окремий вид дискусій : то нащо ти купила ще, то слухай, а дай спробую цей сьогодні, а цей завтра)
Як я вже казала в нас різні смаки, але якісь спа-процедури дозволяють приємно провести час без дискусій, бо характери в нас різні і ми обидві дуже вреднючі)))
Ну і спроба зробити макіяж як у мами десь в моєму віці, ну трошки молодшому віці)
Мама одна людина: вона дуже активна, рано прокидається, вона емоційна, і якщо цитувати сестру бабусі - моя мама як сайгак. З дитинства вона любила морську капусту, ікру з кабачків та томатну пасту з водою ( ну от уявіть, дитині 5ть і вона все це любить .... ). Музичний смак, смак на книги в фільми - в нас різний. Реакція на Хатіко - однакова, обидві п'ємо заспокійливі.
Я інша: не люблю спори, довго від них відходжу і швидко емоційно вигораю від активного спілкування з людьми, чого не скажешь про мою маму ( в натовпі, як риба в воді).
І я все одно мамина донька. І я така завдяки цій людині. В якийсь момент, мама перестала робити помилки з якими зіштовхувались деякі батьки: вона перестала втілювати свої бажання через мене. В дитинстві вона хотіла на танці, але її не віддавали. Тож на танці пішла я. Але зрозумівши на скільки це для мене емоційно травмуюче вона забрала мене з них. Зрозумівши що математика це не моє , вона спробувала допомгти , але ніколи не сварили за низькі відмітки по цьому предмету. Взагалі, я не пам'ятаю що б вона мене сварила за відмітки.
Вона підтримувала моє хоббі, коли іншим це здавалось дивним , вона купила яскравий відтінок Тоніки, бо мені закортіло червоного волосся. Вона підтримала мене, коли я вирішила кинути навчання, підтримала коли я вирішила піти з першої роботи і вірила що я зможу пройти співбесіду в ту компанію, куди я хотіла.
І так, ми дуже сваримось, але все одно любимо одна одну і завжди будемо підтримувати. Ми вчимось разом, вчимось слухати одна одну і розуміти. І це довгий шлях, але ми на правильному шляху.
Коментарі (0)