Darina🦉

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Привіт! Ділюсь своїми враженнями стосовно боксу, який отримала на тестування від MUC та LAMEL. Розпаковка боксику тут https://club.makeup.com.ua/looks/38396/

В боксику мене чекали:

Подовжуюча туш для вій з ефектом накладних вій - LAMEL Make Fly Lashhh Mascara

Рум'яна - LAMEL Make Up Cheek Colour New ( у відтінках 407, 408, 406 )

З рум'янами була знайома, в мене є одні, але в іншому відтінку, а от туш дуже мене приємно здувувала.

Почну з рум'ян (буде багато фото)

Зовнішній вигляд:

Компактна пластикова коробочка. Зверху прозора кришечка, з низу (сама ємкість з засобом) кольору відповідного відтінку рум'ян. На перший погляд упаковка виглядає не дуже міцною. При перевезені одна нажаль не витримала.

Зверху була захісна плівка. Об'єм 3.8 гр.

Аромат та текстура:

Аромат відсутній.

Текстура - суха, рум'яна гарно пресовані.

Враження від використання:

• Приємні насичені відтінки надають природного рум'янецю (головне не переборщити, бо вони дуже пігментовані).
  • Дуже гарно поводять себе протягом дня, добре тримаються.
  • Економічні в використанні.
  • Трохи пилять при нанесені, але не критично.
  • Великий вибір кольорів.
  • Бюджетний варіант.

Тепер по кожному відтінку (для фото наносила дуже багато рум'ян, щоб було видно колір, звісно в житті я так забагато не наношу!

#testmakeupclub
#testmakeupclub

407 Apricot, в упаковці виглядає дуже яскравим. Яскраво кораловий відтінок, з чимось теракотовим.

Дуже легко переборщити, але з ними дуже легко працювати, все можно виправити пензликом, спонжем, серветкою або пудрою (я спробувала всі варіанти, бо на деяких фото, Ви можете бачити, що рум'ян я не шкодувала!)

Відтінок 406 Pitaya. Тут була 100% впевненість, що це не мій відтінок, бо на перший погляд занадто рожевий, ляльковий, для Барбі.

Але якщо нанести невелику кіслькість (до першого фото це не стосується🤣 То виходе дуже гарний природній рум'янець.

Відтінок 408 Plum став моїм фаворитом. Теплий коричнево-рожевий відтінок. Дуже природньо виглядає.

Мені подобається як він виглядає на фоні мого кольору волосся! До ціх рум'ян найчастіше тягнеться рука. Ще дівчата використовують його як скульптор, треба теж спробувати!

Тут любов з першого використання і першого погляду!

По-перше це яскраво зелений класичний флакон, я просто обожнюю такий колір! Об'єм 10 мл.

Склад:

Water (Aqua), Paraffin, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Polybutene,  VP/Eicosene Copolymer, Ozokerite, Aminomethyl Propanol, Hydrogenated soybean oil, Phenoxyethanol, Stearyl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Tropolone, Iron Oxides (CI 77499)

Щіточка - я не фанат таких силіконових щіточок, але от воно і виключення. Силіконова щіточка з тонким кінчиком захоплює найдрібніші вії у верхніх і нижніх куточках очей. Вона маленька - дуже зручно та легко нею працювати, завдякі її не класичній формі.

Дуже зручне нанесення, ніяких "казусів" в мене не було.

Дуже насичений чорний колір.

На фото два шари (на всіх фото зверху була використана ця туш).

Дійсно миттєво подовжує вії та надає об'єму. Є таке враження, що дійсно не мої вії. Вії прям довгі.

Добре тримається впродовж цілого дня, не осипається. Змивала міцелярної водої.

Висновок - в мене з'явився ще один фаворит!

Дуже гарні та приємні враження від цього боксику, ще раз дякую за можливість тестувати нові для мене засоби!. Рум'ян тепер мені тожно на довго вистачить. Щиро раджу спробувати!

Дякую за увагу🦉