Anna_feerie

Тестую разом з Makeup Club!

Коли я побачила конкурс, то зраділа і засмутилася водночас, адже розуміла, що навіть у випадку виграшу можу не встигнути отримати подарунок вчасно через обставини. Тому подумки побажала всім дівчаткам успіху і не стала залишати коментарі для участі.

Та доля вирішила інакше і Makeup вирішив подарувати мені бокс у числі 10 найактивніших учасниць, які з самого початку з Клубом))). Дізнавшись про строки для тестування і написання відгуку, вирішила не ризикувати (щоб потім поспіхом не намазувати на себе всі засоби одночасно😆), а надіслати подарунок своїй родичці, адже в наш час так важливо радувати близьких!❤️

Тож сьогодні у мене рубрика "Вільний мікрофон" і замість Ані (проблемна гіперчутлива шкіра, кучеряве волосся) продукти для вас описуватиме Іринка (комбінована шкіра без висипань, пряме густе волосся). Щодо віку - ми однолітки, тож я й сама можу спиратись на думку цієї красуні))).

Тож, пряма мова від Ірусі щодо вмісту щасливої коробочки:

1. Пінка Joko blend washing foam з зеленим чаєм.

Мені сподобалась, дуже ніжна, пахне чудово. Косметика знімається дуже легко, при цьому пінка хорошо очищає шкіру, ніякої сухості після використання не відчувається. Шкіра заспокоюється, стає більш рівною, однорідною, добра тонізація. Шкіра на вигляд стала більш доглянута з цим засобом, і не має жирного блиску. Економічно використовується, алергічних реакцій за час користування не викликала.

Дана сироватка преміум-сегменту складається з трьох компонентів, кожен з яких знаходиться в окремій ніші:
☑️перша сироватка містить гіалуронову кислоту нового покоління, розроблену з фрагментованими молекулами для кращого поглинання шкіри;
☑️друга сироватка містить комбінацію сильнодіючої, але стабільної та швидкодіючої форми вітаміну С та ніацинаміду (вітамін В3), які усувають плями та в'ялість шкіри;
☑️третя сироватка містить ферулову кислоту, потужний антиоксидант, стабілізований у власній безводній камері, з метою зберегти свою активність протягом тривалого часу.
При відкритті помітила, що кожна сироватка має свою текстуру: гель, крем та емульсія, які бездоганно змішуються при попаданні на шкіру.

У мене в холодну пору року шкіра комбінована, але всеж більш схильна до сухості. Після нанесення сироватки стан шкіри обличчя суттєво покращився. Шкіра стала зволожена, дрібні зморшки розгладились. Вона ідеальна!!!!! Приємно, що отримала подарунком, але ціна повноформатного варіанту "кусається".

Філер для волосся з вітамінами А, С, Е, Pro Vit. В5 Perfect Vitamin Mix Filler Joko Blend-це салона процедура в домашніх умовах.

У мене довге тьмяне волосся з посіченими кінчиками. На пакуванні написано, що філер потрібно з'єднати з водою. Надалі він трансформувався в концентрований крем, який швидко проник глибоко в кутикулу волосся, інтенсивно наситив вологою з середини. На моє волосся однієї ампули було замало. Однозначно придбаю ампули та зроблю курс як мінімум від 8 процедур, щоб повністю відновити волосся.

Дерматологічна косметика "BABÉ Laboratorios", як завжди, радує своїми продуктами. Даний засіб має консистенцію крема, але після нанесення на шкіру розтікається та стає як масло. Дуже приємний, шкіра після нього шовковиста, має приємний аромат. Відмінно відновлює та заспокоює шкіру, прибираючи свербіж та почуття стягнутості. Дуже гарно зволожує шкіру і створює захисну плівку.

Це єдине, що мені не підійшло. Чомусь туш видалася сухою і важко було нафарбувати нею вії. Можливо, це випадковість, але оцінити всі переваги даного продукту, нажаль, не вийшло.

А також хочу подякувати всім, хто ділиться своїм досвідом, допомагаючи інших серед сотень тисяч яскравих баночок вибрати ідеальні саме для себе! 😍😍😍