OKazkova

Свіжість, легкість та зволоження в одній пляшечці

Цієї весни я стала шанувальницею бренду Mermade. Потрошку, потихеньку, з кожним новим засобом, з кожною новою текстурою та кожним новим ароматом все більше захоплювалась і все більше засобів хотіла спробувати. На знижечках вирішила взяти собі ще один парфумований лосьйон для тіла (і це нічого, що нещодавно вже дві пляшечки придбала😄), та обрала за описом і відгуками лосьйон Countrycation. Отримала, спробувала і зачарувалась😍

Лосьйон Countrycation, як і інші лосьйони від Mermade, має легку приємну консистенцію, швидко вбирається та гарно зволожує шкіру.

Склад лосьйону в цілому добрий та безпечний. Збагачений маслами ши, авокадо та мангових кісточок.

Аналізатору, як зазвичай, не дуже подобаються парфумовані компоненти, але ж ми той лосьйон заради аромату й беремо😏

І аромат таки неймовірний. Спершу я відчуваю огірок, потім соковите зелене яблучко і, можливо, десь там зовсім трошки сандалу. Виробник описує цей аромат як “ранок у літньому будиночку в дитинстві, з ароматом яблучного пирога та квіткового саду”. Дуже схоже, хоча аромат яблучного пирога я уявляю трошки інакше. А Countrycation асоціюється у мене з подвір’ям маленького заміського будиночку, де поряд із плодовими деревами ростуть огірочки. Світить сонечко, легенький теплий вітерець лоскоче листя на деревах. Не знаю, звідки там ще сандал, але він дуже доречний. І так, це дійсно приємні, зворушливі спогади з дитинства.

Аромат лосьйону тримається на шкірі близько двох годин. Свіжість та легкість, що хочеться відчувати знову й знову. Тепер це один з моїх найулюбленіших ароматів від Mermade. І я вже знаю, які парфуми оберу собі на літо🥰

А ось тут допис про лосьйон Night In Paris, аромат якого також мені дуже-дуже сподобався: https://club.makeup.com.ua/post/38095/

Дякую за увагу🫶