Засоби для домашнього ман ікюру
Багато лікувальних лаків + у пошуках гарного кольорового лаку
Дівчатка вcім привіт, нажаль дуже на довго зникла, але за цей час назбирала купу новеньких засобів про які дуже хочу розповісти)
І спочатку буде про манікюр!
Десь приблизно пів року як я не роблю гель лак, та повність перейшла на домашній манікюр, не знаю чого так вийшло просто чогось набридло витрачати час, та і взагалі чогось стало не комфортно від лаку на нігтях!
Звичайно перший місяц це було дуже складно, в мене виходило щось страшне, але згодом ставало тільки краще)
Тому ось моя банда для манікюру)
По інструментах у мене нічого особливого, кусачки з якогось набору, ножиці podium, та пилочки.
І перший мій рятівник це ремувер для кутикули від Canni!
Ремувер для кутикули від Canni – це дійсно ефективний засіб для догляду за нігтями, який допомагає швидко і безболісно видалити зайву кутикулу.
По-перше, він дуже простий у використанні. Його легко наносити на кутикулу.
По-друге, ремувер працює дуже швидко. Моя кутикула стає м'якою і податливою буквально через хвилинку, і я без зусиль видаляю її апельсиновою паличкою.
Ще один важливий момент – це безпека. У мене чутлива шкіра, і я завжди хвилююсь щодо агресивних компонентів у косметичних засобах. Проте з ремувером від Canni у мене не було жодних подразнень чи дискомфорту.
Але ще у планах спробувати ремувер від Shelly.
Ну а далі вже йде купа купа лаків)
Взагалі мої нігті завжди були ламкими, дуже тонкими, і просто можна сказати рвались. Але на диво після гель лаку вони стали трішки міцніше!
Але все одна я намагаюсь користуватися лікувальними лаками!
Перший лак який взагалі зявився у мене це лак Зміцнювач нігтів від Frenchi!
Цей лак дійсно зміцнює нігті, роблячи їх міцнішими і менш схильними до ламкості. Після кількох тижнів використання я помітила, що мої нігті стали виглядати здоровішими і більш доглянутими. Лак легко наноситься, рівномірно розподіляється по поверхні нігтя і швидко висихає.
До того ж, він надає нігтям гарний природний блиск, що робить їх вигляд завершеним і естетично привабливим.
Однак, є один мінус. Лак дуже швидко злазить(
Наступні дуже круті лаки знайшла не так давно, і закохалася в них!
Це два лаки для відновлення нігтів 8в1 від Eveline!
Бачила багато відгуків, що вони печуть при нанесенні, і погано тримаються, але в мене нічого такого не було!
У мне все навпаки, тримаються сталево майже тиждень, дуже гарно виглядають на нігтях та ще й дійсно роблять нігті міцнішими, гладкішими і менш схильними до ламкості.
По правилах як лікувальний лак його треба наносити 1 день один шар, 2 день другий шар, а на 3 день знімати! Але мені він подобається просто як лак в один шар!
Ох ну і звісно куди ж без лаку від Maxi Color!Єдиний мій кольоровий лак, і то він дуже поганий! Лягає полосками, сам напівпрозорий навіть при нанесенні у два шари, не тримається і ну дуже довго сохне(
Тому зараз я у пошуках саме не лікувального лаку, а кольорового, який би тримався більше ніж день та мав насичений колір, можливо у когось є гарні варіанти, буду дуже вдячна за рекомендації!
Коментарі (0)