Anna Volkova

Засоби для домашнього манікюру

Засоби для домашнього манікюру

Дівчатка вcім привіт, нажаль дуже на довго зникла, але за цей час назбирала купу новеньких засобів про які дуже хочу розповісти)

І спочатку буде про манікюр!

Десь приблизно пів року як я не роблю гель лак, та повність перейшла на домашній манікюр, не знаю чого так вийшло просто чогось набридло витрачати час, та і взагалі чогось стало не комфортно від лаку на нігтях!

Засоби для домашнього манікюру

Звичайно перший місяц це було дуже складно, в мене виходило щось страшне, але згодом ставало тільки краще)

Тому ось моя банда для манікюру)

По інструментах у мене нічого особливого, кусачки з якогось набору, ножиці podium, та пилочки.

І перший мій рятівник це ремувер для кутикули від Canni!

Ремувер для кутикули від Canni – це дійсно ефективний засіб для догляду за нігтями, який допомагає швидко і безболісно видалити зайву кутикулу.

По-перше, він дуже простий у використанні. Його легко наносити на кутикулу.

По-друге, ремувер працює дуже швидко. Моя кутикула стає м'якою і податливою буквально через хвилинку, і я без зусиль видаляю її апельсиновою паличкою.

Ще один важливий момент – це безпека. У мене чутлива шкіра, і я завжди хвилююсь щодо агресивних компонентів у косметичних засобах. Проте з ремувером від Canni у мене не було жодних подразнень чи дискомфорту.

Але ще у планах спробувати ремувер від Shelly.

Ну а далі вже йде купа купа лаків)
Взагалі мої нігті завжди були ламкими, дуже тонкими, і просто можна сказати рвались. Але на диво після гель лаку вони стали трішки міцніше!
Але все одна я намагаюсь користуватися лікувальними лаками!

Перший лак який взагалі зявився у мене це лак Зміцнювач нігтів від Frenchi!

Цей лак дійсно зміцнює нігті, роблячи їх міцнішими і менш схильними до ламкості. Після кількох тижнів використання я помітила, що мої нігті стали виглядати здоровішими і більш доглянутими. Лак легко наноситься, рівномірно розподіляється по поверхні нігтя і швидко висихає.

До того ж, він надає нігтям гарний природний блиск, що робить їх вигляд завершеним і естетично привабливим.

Однак, є один мінус. Лак дуже швидко злазить(

Наступні дуже круті лаки знайшла не так давно, і закохалася в них!

Це два лаки для відновлення нігтів 8в1 від Eveline!

Бачила багато відгуків, що вони печуть при нанесенні, і погано тримаються, але в мене нічого такого не було!

У мне все навпаки, тримаються сталево майже тиждень, дуже гарно виглядають на нігтях та ще й дійсно роблять нігті міцнішими, гладкішими і менш схильними до ламкості.

По правилах як лікувальний лак його треба наносити 1 день один шар, 2 день другий шар, а на 3 день знімати! Але мені він подобається просто як лак в один шар!

Ох ну і звісно куди ж без лаку від Maxi Color!Єдиний мій кольоровий лак, і то він дуже поганий! Лягає полосками, сам напівпрозорий навіть при нанесенні у два шари, не тримається і ну дуже довго сохне(

Тому зараз я у пошуках саме не лікувального лаку, а кольорового, який би тримався більше ніж день та мав насичений колір, можливо у когось є гарні варіанти, буду дуже вдячна за рекомендації!