Допо внення про кремчик Sisters Aroma, та на що його проміняла
Майже закінчується крем для рук від Sisters Aroma .
Я писала про нього свої розчарування в дописі: https://club.makeup.com.ua/post/32980/ , але пройшло 2 місяці користування і я трішки змінила свою думку.
Так, аромат не такий, як очікувала , для мене це досі запах скошеної трави , але я до нього звикла .
Від консистенції і того, як працює крем я в захваті.
Та і не тільки я , а і подружка , якій я дарувала кремчик із жахливим (як на мене) ароматом гранату (ось така я хороша подружка, ахах).
Він чудово зволожує, шкіра м'яка, приємна на дотик, немає відчуття плівки , гарно відновлює та доглядає.
Ми аналізували різні креми для рук, які маємо і саме від Sisters Aroma став нашим фаворитом.
Аня (подружка) придбала після гранатового - новий, з олією макадамії .
Аромат дуже приємний, ніжний, фруктово-квітковий. Тут все зійшлось 10 з 10)
Тому купуючи даний крем ви отримаєте чудовий засіб , але головне обрати аромат .
Я обов'язково повернусь до Sisters Aroma , щоб вибрати новий крем, але цього разу замінила його на інший)
Що ж обрала?
Побачили з Аньою чудову пропозицію від Dott : придбавши новинку - парфумований крем для рук з керамідами DUSK - кремчик з ланоліном MUZA в подарунок) ідеальна пропозиція для подружок і звісно ми нею скористались .
Дизайн та текстура
Коли прийшла посилочка - я була в захваті від пакування, коробочок , та дизайну кремчика. Все продумано до деталей.
Чудово , що крем має карто нну коробочку і туба під час транспортування не втрачає форму.
Дуже сподобалось , що кришечка прикріплена до ланцюжка і завдяки цьому - не можливо її загубити) це ж ідеально)
Приємна текстура , в одного білий колір засобу , а в іншого сірий - і це дуже неочікуванно, та гарно.
Починаємо користування і найближчим часом поділимось враженнями)
Коментарі (0)