Очищувальна та відбілююча маска для обличчя від українського бренду Sane
Засіб з оксидом цинку + вітаміни РР В1 Е А В7 Sane Cleansing And Whitening Mask
Моє знайомство з цим брендом відбулося ще кілька років тому, завдяки пробничкам, які makeup кладе до замовлення. Крім цієї маски в мене були пробники Крем для чутливої шкіри обличчя з гіалуроновою кислотою + вітамін С + Е, Крем для сухої шкіри обличчя з олією манго + ши, Крем під очі від темних кіл та набряків з кофеїном
Хоча ціна на продукцію цієї фірми досить бюджетна, мені подобається що перед покупкою повноцінного засоба на початку можна придбати пробники і зрозуміти чи підходить воно, а не думати кому потім віддати, якщо воно не підійде.
Особливості Sane Cleansing And Whitening Mask від виробника:
- Підходить для всіх типів шкіри;
- має делікатно очищувальну формулу;
- містить оксид цинку, який нормалізує роботу сальних залоз, забезпечує профілактику комедонів та гіперкератозу, підсушує висипання та абсорбує шкідливі токсини;
- вітамін РР стимулює клітинне оновлення, освітлює пігментні плями, прибирає сліди від прищиків та зменшує видимість доби;
- забезпечує антиоксидантний захист завдяки вітаміну А;
- покращує текстуру шкіру, надає їй пружність, гладкість та рівний тон.
Маска білого кольору майже без запаху, консистенції легкого крему. Пробника 3g мені вистачає на 1 раз тонким шаром на обличчя. При використанні ні почервоніння, ні пощипування у мене не було. Маску рекомендується тримати 10-15хв, у мене було що залишала маску на 25-35хв, нічого страшного теж не сталося. Маска підсихає, але шкіру не стягує. Моя шкіра нормального типу, зазвичай без прищів, перед написанням відгуку я вирішила використовувати маску ще раз і якраз цього дня у мене було 2 невеликі прищики на обличчі, після того як змила її помітила, що запалення маска зняла і вони трохи підсохли.
Виробник пише що маску можна не змивати, а прибрати її вологою серветкою, якщо і будете її прибирати серветкою, то потім все одно обличчя потрібно добре вмити, щоб не залишилося білого нальоту на обличчі, так як маска не так легко і змивається.
Щодо очищення пір не скажу, тому що зазвичай я стежу за очищенням обличчя і пори у мене не забиті. Після маски тон рівний, обличчя трохи підсушене, хоч і не критично, але мені хотілося нанести якийсь зволожуючий засіб.
Коли я тестувала цю маску на застарілій пігментній цятці від сонця, наносила тільки на неї, напевно близько 10 разів точно, але вона так і не посвітлішала тоді, можливо зі свіжою пігментацією від прищів, маска впорається краще
.У будь-якому випадку як я і писала вище, є пробники на ці засоби, і можна перевірити чи підійдуть вони вашій шкірі
Коментарі (0)