Ксенія 💫

Вперше таке повне нерозуміння продукту...

Вперше таке повне нерозуміння продукту...
Вперше таке повне нерозуміння продукту...

В моєму житті були продукти від Health and Beauty - це і догляд за волоссям був, і за обличчям креми (досить непогані доречі), і щось пам'ятаю і для тіла було.. Сьогодні про засіб, який мені подарували.

Довго я наважувалaся на відгук про цей продукт не тому, що часу не було. А вперше в житті я не знаю, що сказати 😁.

Так... і на старуху 😂, як то кажуть... все трапляється...

Отже, що ми маємо.

Це антивікова сироватка від ізраїльського бренду Health and Beauty в об'ємі 30 мл.

Засіб розроблений для створення ліфтинг- ефекту і підтримки пружності шкіри. Сироватка збагачена мінералами Мертвого моря, силіконами, оліями соняшника і шипшини, екстрактом календули, квітами кінського каштана і вітаміном Е.

По текстурі це відверто легка силіконова субстанція,хоча може здатися і маслянистою, на перший погляд. Але при розподілі однозначно відчувається силікон. Тому поглинається миттєво просто і не лежить плівкою, не має жодного натяку на липкість

Має абсолютну прозорість.

Взагалі, відчуття між нанесенням та поглинанням досить неоднозначні у мене та спірні. Подібного засобу в мене ще не було ніколи. Були на водній основі, масляні, мікси... і там ти однозначно розумієш, що наноситься та власне фініш, ну і результат на шкірі.

В даному же випадку, при нанесенні ти відчуваєш досить приємні відчуття (як не дивно), шкіра в моменті отримує таку гладеньку поверхню, м'яка, так шовковиста, що і обіцяє виробник. Так, це є.

Але це не зволоження, і тим паче не насичення.

Бо на моїй віковій нормальній шкірі під кінець дня я вже відчувала, що мені вкрай потрібно ввечері нанести досить гарний насичений догляд після використання цієї сироватки в денному догляді - щось поживніше, що відновить нестачу зволоження.

Я не страждаю на сухість та зневоднення, завжди слідкую за цим як в плані догляду, так і питному режимі.

У нас це серум, а значить це концентрат, який повинен забезпечувати глибоке зволоження шарів епідермісу.

І доречі, вона зовсім, ну от зовсім не підходить ні на осінь, ні тим паче на зиму. Надлегка. Використовую її ось з квітня місяця і впринципі це її період.

Засіб зовсім не для сухої шкіри, і власне не для вікової. Мій єдиний варіант - для комбінованої, але зважайте на склад.

Склад додаю.

Я не можу сказати, що ця сироватка використовується економно. Якось несподівано вона в мене швидко закінчилася. Буквально місяці за півтора.

Можливо, через те, що мені потрібно більше її було наносити, щоб відчути якийсь ефект на собі. Я наносила далеко не 2 - 3 помпи засобу на обличчя на шию.

Результати після використання.

Я не побачила ніяких змін на своїй шкірі. Від слова зовсім. Єдине - це приємні відчуття після нанесення, які недовго тривалі по ефективності.

Можливо, я не та цільова аудиторія (в описі зазначено виробником 25+.Мені давно не 25 ++++😂). Можливо, в мене дещо завищені були цілі і вимоги, бо і ціна не зовсім бюджетна продукту.

А з іншого богу, в технологіях розвитку косметологічних продуктів на сьогоднішній час виділяти як активні компоненти квіти каштану, квіточки календули, олію соняшникову як anti-age компоненти ну таке собі..

Як і для чого я бачу цей продукт? Це відмінна альтернатива бази під макіяж, чисто як додатковий шар перед тональним засобом. Але попередньо шкіра повинна бути підготовлена доглядом відповідним.

Пори в мене не забила, не спровокувала висипань, хоча я дуже чекала на це.

Що гарного ще? Пакування). Гарна бутилочка, дозатор шикарний - видає мінімально продукту, що зручно як на мене. Напевно, на пакування тут витрачено більше, аніж на склад, тому і вартість така 🤭

Ну і аромат. Можна сказати це щось на багатому)- квітковий, причому ну

дуже приємний, що хочеться ще і ще внюхуватися. Це ніжна троянда, і півоніі, і конвалії, мені здається..Ізраїльські виробники вміють додавати гарні віддушки у продукти і цим брати потенційних покупців. Знаємо, проходили)).

Також вона прекрасно гармонує з будь-яким продуктом з догляду, зовісім не конфліктна.

Ось такий цікавий засіб, який створює лише ефект в моменті. А чи варто воно того - це ваш вибір.

Дякую, що завітали.

З повагою, Ксенія ✨.