MAXIMOVA🌷

Рум’яна LAMEL FLAMY Fever Blush

Тут фото макіяжу, відео, свотчі💖

Колекція FLAMY окрім тінту дуже зацікавила мене випуском нових румян. Представлені вони у двох відтінках:

💖401 рожеві

❤️402 червоні

На обкладинці допису я одразу зустрічаю вас з ніжним макіяжем, у якому використовувала рум’яна на щічках та губах. Подивіться як це ніжно виглядає та освіжає обличчя🤩

Рум’яна мають дуже симпатичний дизайн у формі шайби, кришки яких відповідають внутрішньому пігменту продукту😍 Таке упакування хочеться розглянути та покрутити в руках. На боковій частини є захисна плівка.

Прошу до перегляду естетік відео в якому я намагалась передати всю красу цих рум‘яшек💖

• цікава формула - це ніжний гель, який на шкірі створює ефект пудрових рум’ян
  • висока пігментація
  • легко наносяться
  • стійкі

Користуватись цими рум’янами одне задоволення! 401 колір - красивий Барбі рожевий відтінок, який завдяки формулі легко контролюється в насиченості. У мене не виникло проблем з гіперпігмегтацією. Набираю легким дотиком на пензлик і передається потрібна кількість пігменту. У разі потреби нашаровую.

Шайба широка, тому пензлик добре вміщується. Пензлик використовую ось такий зі штучним ворсом.

Тушуються рум’яна прекрасно! Наношу після тонального, іноді після пудри (легкими рухами). Рум’яна не «піднімають» тон, не лягають плямами, самофіксуються. Я б не сказала, що фініш стає прямо пудровим але він і не вологий, виглядає гарно.

Стійкість хороша, рум’яна не підуть від вас по-англійськи. На моїй комбінованій шкірі вони тримаються протягом всього дня, звичайно ближче до вечору вони не такі насичені але помітні на обличчі!

Формула дозволяє використовувати засіб як мультитаскер. Можете перейти за посиланнями та подивитись макіяжі:

Єдиний мінус, який я помітила - на поверхню рум’ян прилипають з пензлика мікро пилинки/ворсинки. Але це моя проблема, треба краще доглядати за своїми пухнастиками😅

Люблю бренд Lamel і рада, що з кожного випуску нової колекції, завжди можу обрати щось цікаве😊