Zhukovka 🌸

Увага ! Ідеальна олійка для вмивання знайдена !

Увага ! Ідеальна олійка для вмивання знайдена !

Природна сила та ефективність Mixtura

На українському ринку з'являється все більше доглядової косметики з натуральним складом 🌿 Одним із гідних представників є гідрофільна олійка "Tokio" від українського бренду Mixtura, яка вирізняється своїм приголомшливим натуральним складом та високою ефективністю.

Як виглядає ?)
Темна скляна баночка, яка зберігає у собі 100мл мольфарського зілля 🧝🏻‍♀️
Аромат , текстура і колір натякають саме це !
Попереду розташувалась назва бренду "Mixtura" лінійка "Tokio" .
Зручний дозатор носик , яким зручно коригувати кількість необхідної продукції 🧴

Увага ! Ідеальна олійка для вмивання знайдена !

Гідрофільна олійка "Tokio" має приємну густу текстуру зеленого забарвлення, яка легко розподіляється по шкірі та чудово змивається пінкою. Завдяки своїй формулі, яка емульгується в легеньке молочко, вона не залишає відчуття жирності чи важкості.
Натуральний аромат з тонкими нотками трав'яних і хвойних запахів дарує відчуття свіжості та спокою, роблячи щоденний догляд за шкірою справжньою насолодою

Гідрофільна олійка "Tokio" від Mixtura буде гарним варіантом для тих, хто шукає безпечні та натуральні продукти для догляду за проблемною, комбінованою чи жирною шкірою обличчя .
Особливо приємно бачити олію чайного дерева у складі, відомою своїми потужними бактерицидними, протизапальними себорегулювальними та властивостями, які є ідеальними для боротьби з акне. Перші враження від використання дуже позитивні , олійка чудово справляється з забрудненнями і гарно заспокоює не лише шкіру обличчя , а й думки , огортаючи своїм релаксовим натуральним ароматом 🌿