Чистикова Дар'я

Men's space: піна для бороди та обличчя серії Seattle від Barbers

Men's space: піна для бороди та обличчя серії Seattle від Barbers

Радую свого бородатого коханого новенькими засобами від Barbers. Як раніше казала, цей бренд не новий на наших поличках, тому в його якості чоловік не сумнівається.

Обрала у якостi подарунку цілу лінійку для нього, сьогодні хочу поділитися враженнями (у тому числі і моїми) від пінки для бороди та обличчя серії Seattle.

Пінка представлена у непрозорому чорному флакончику. Вся основна інформація розташована на наклейці навколо нього. Дозатор піноутворювач працює на відмінно.

Піна має білосніжний колір, за консистенцією вона така щільна, ніби її окремо вспінювали помазком, як це зазвичай роблять у барбершопах із засобами для гоління.

Аромат легкий та ледь-ледь вловимий, мені нагадує конвалії, чоловіку – "щось трав'яно-квіткове, незнаю". Вдвох зійшлись на думці, що він приємний та ненав'язливий.

Виробник наголошує на відсутності SLS та SLES, тому запевняє, що пінка не викликає подразнень та сухості. Пропоную розглянути склад більш детально:

1. Водні компоненти: Aqua (вода) - основний розчинник і розчин, що використовується для розведення інших складових.

2. Поверхнево-активні речовини: Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside - очищають шкіру, видаляють забруднення та надають піну.

3. Зволожуючі компоненти: Glycerin, Sorbitol, Sodium PCA - забезпечують зволоження шкіри, попереджають її висихання.

4. Захисні та зміцнюючі компоненти: Polyquaternium-44, Polyquaternium-7 - допомагають зберігати вологу, покращують текстуру і структуру волосся.

5. Амінокислоти: Betaine, Serine, Glycine, Glutamic Acid, Alanine, Lysine, Arginine, Threonine, Proline - зміцнюють і живлять волосся, сприяють здоровому зростанню волосся.

6. Вітаміни та олії: Panthenol, Parfume, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Essential Oil, Santalum Album (Sandalwood) Essential Oil - живлять і зволожують волосся, надають приємний аромат.

7. Регулюючі речовини: Lactic Acid - допомагає підтримувати нормальний рівень pH шкіри.

8. Консерванти: Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Propylparaben - забезпечують тривалу тривалість продукту та запобігають розвитку бактерій.

Пінка легко наноситься та розподіляється, гарно очищає волосся, шкiру і бороду. Розхід трохи економніше ніж у звичайної пінки для вмивання обличчя завдяки щільності піни, одного натискання помпи достатньо. Чоловік каже, що після використання пінки волосся більш слухняне, м'яке та легше піддається подальшому укладанню. Пінка абсолютно не сушить шкіру та не викликає будь-яких негативних реакцій.

За моїми відчуттями борода дійсно стала м'якою та приємною на дотик.

Результат використання візуально:

Також подобається що віддушка не різка, майже не чутна після змивання і в подальшому ніяк не конфліктує з бальзамом. Доречі розповім про нього у наступному дописі.

Взагалом всі задоволені, щира та однозначна рекомендація👌

Дякую за увагу ❤️