Ірина 🦋

Нашуміла маска Попелюшки, з якою у мене чарівництва не сталося

Нашуміла маска Попелюшки, з якою у мене чарівництва не сталося

Це найдорожча маска, яку я пробувала, на просторах інтернету ціна за 75мл від 9000грн і вище 💵. Виробництво Швейцарія 🇨🇭

Прочитала на цю маску багато хвалебних відгуків в інтернеті, про те як вона моментально перетворює обличчя, прибирає сліди втоми, вирівнює тон, шкіра прям світиться після використання цієї маски, розгладжуються зморшки, приховує вікові дефекти, і що через це її прозвали "маскою Попелюшки".

У мене мініатюрка на 5мл, маска білого кольору, легкої кремової консистенції, аромат не яскраво виражений, але він є, для мене не дуже приємний, якийсь хімозний, але це не проблема, якби я побачила справді якийсь приголомшливий ефект, ну чи хоча б натяк на нього

Опис від виробника:

Антистресова клітинна крем-маска Prime Renewing Pack насичує енергією, сприяє відновленню природного балансу шкіри, регулює стан гідроліпідної плівки і дарує відчуття свіжості і комфорту. Крем-маска містить особливі інгредієнти, які забезпечують миттєве і видиме сяйво шкіри, покращують колір обличчя і усувають всі сліди втоми. ДНК, РНК, вода льодовикових джерел, екстракт гіностемми та женьшеню, що входять до складу засобу, зволожують, пом'якшують шкіру, розгладжують зморшки і освіжають колір обличчя. Маска-крем зі збагаченою нежирною легкою текстурою миттєво розгладжує і розслабляє риси обличчя.

Існує три варіанти використання цієї маски для обличчя.

🌸 Заміна нічного крему: нанести крем тонким шаром після вечірнього ритуалу очищення шкіри обличчя. Пропонується використовувати продукт курсом, щоб прибрати сліди старіння. Тоді засіб необхідно наносити щодня на 3-5 хвилин і промокати серветкою.

🌸 Щодня, як прогресивний регулюючий догляд: нанесіть невелику кількість засобу легкими погладжуючими рухами. Залиште на 20 хвилин, після чого промокніть серветкою. Потім нанесіть крем, що підходить вашому типу шкіри.

🌸 Повноцінна процедура, час від часу для швидкого перетворення: нанесіть товстим шаром на все обличчя, уникаючи області навколо очей, на 15-20 хвилин. Змийте теплою водою.

Моя шкіра нормального типу, без якихось особливих проблем у вигляді прищів, постакне, пігментації, лущення, почервоніння… є невеликі червоні судини куперозу на крилах носа та мімічні зморшки. Я наносила маску тонким шаром на все обличчя, після 20 хвилин промакувати серветкою мені не було чого, вона повністю ввібралася, не залишивши на обличчі ні жирності, ні липкості що ми дійсно сподобалося, не було відчуття що на обличчі щось залишилося і мені потрібно терміново вмитися. Але так само я не помітила якогось супер зволоження, сяйва чи якогось іншого перетворення моєї шкіри, можливо тому що вона сама по собі досить у непоганому стані 🤷🏻‍♀️ і чим більше якихось проблем, тим помітніший ефект.

Після маски я нанесла свій новий крем з SPF Holy Land з тонуючим ефектом, про який розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/37960/

Результат на моїй шкірі був як після гарного крему, якогось впливу на купероз теж не помітила, але тоді не бачу сенсу віддавати за маску такі гроші 🤑 Під час застосування маски і після не було ніяких неприємних відчуттів, пори маска не забила. Можливо 1 застосування не достатньо, але виробник заявляє, що це експрес маска перед виходом, значить вона повинна спрацювати і після 1 застосування, ще й за таки гроші. Можливо потрібно було нанести товстіший шар, я використала десь половину мініатюри це близько 2.5мл. Спробую, звичайно, цю маску ще раз, якщо моя думка про неї зміниться, доповню свій відгук. Якщо ви можете спробувати цю маску, рекомендую почати з мініатюри, вони є на 5 і 10 мл. Причому в мініатюрах вартість маски виходить дешевше ніж повний об'єм.

Якщо вам цікаві мої дописи, підписуйтесь на мене, щоб не пропустити нові 😉