Julianna Vini

Солодкі поцілунки з ароматом жуйки

Солодкі поцілунки з ароматом жуйки

Інтригуюча назва бальзаму для губ Mermade Bubble Gum.

Перше на що падає око - це звісно стильний дизайн, на який неможливо не звернути увагу. Блакитний тюбик помадки з мінімалістичним дизайном і зображенням бульбашки від жуйки зверху. Mermade є українським виробником косметики travel-size.

Таку косметику завжди зручно носити з собою у сумочці. Якщо говорити про бальзами для губ, в мене завжди є декілька, які є у косметичці вдома, в сумочці, завжди з собою.

Бальзам наноситься за допомогою аплікатору на шкіру губ, текстура рідка.

Зволожує миттєво. Але вподовж дня треба наносити його ще декілька разів за потребою. Вбирається швидко, відчуття жиру на губах немає.

Бальзам Bubble Gum підходить для щоденного догляду для зволоження губ. Бальзам чудово воложує губи і має приємнтй аромат жуйки. Аромат легкий, нав'язливий, солодкий. Може виникнути бажання з'їсти той бальзам, але так не можна 😅

Легко блищить на губах, але не дуже сильно, не так як рідке скло. Просто робить вигляд доглянутих натуральних губ)

Позбавляє сухості, пом'якшує шкіру губ, якщо вони обвітрені, або якщо є легка сухість. Також захищає від перепадів температури та палаючого сонця влітку.

Зволужує ніжно завдяки його складу та насичує губи.

Масло Ши — містить вітаміни А та Е, що заповільнюють старіння шкіри.

Кокосова олія — прискорює регенерацію та підтримує еластичність.

Персикова олія — пом’якшує та зволожує шкіру.

Виконує свою функцію добре, зволожує губи та як бонус, дарує приємні емоції, нагадуючи дитячі жуйки, які раніше були популярні)

Вважаю, що він точно знайде багато прихильників - любителів жуйки або ж її аромату.

Раджу обов'язково спробувати 😌