ти можеш собі дозволити PRADA
парфуми, які обирала за описом і не схибила 💫
Я не парфумерний експерт, але дуже захотілося поділитися із Вами враженнями про цей парфум.😇
Мене завжди приваблювали аромати у мініатюрах, пробниках, відливантах, адже повнорозмірний парфум мені швидко набридає. Тим паче, як Ви знаєте, у кожну пору року різні парфуми звучать і проявляють себе по різному. Влітку/навесні я люблю щось легке, трохи солодке, а у холодну пору - більш насичене та огортуюче теплом, але теж солодке.🍭
Моя пристрасть - солодкі парфуми, де є ваніль або соковиті фрукти, але ж хотілося б мати щось більш серйозне та вишукане у своєму парфумерному гардеробі.
Prada Paradoxe давно були у моєму віш листі і у корзині на сайті
і тут бачу у продажі мініатюрку ЦИХ парфумів. 😍
🤍По-перше, 7 мл, все як я люблю
🤍По-друге, пакування. Обожнюю, коли мініатюра повністю повторює повнорозмірний флакон.
🤍По-третє, приваблива піраміда аромату та непогані відгуки)
І після побаченого, через 5 хв списання з карти)😅
Про піраміду аромату
💬Інформація з сайту Prada:
- Top notes: Bergamot essence, Neroli buds, Pear accord
- Heart notes: Neroli essence, Jasmine super infusion, Moss Accord
- Base Notes: Amber accord, Vanilla infusion, White musk accord
"Paradoxe Intense, створений майстрами-парфумерами Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu та Antoine Maisondieu, — це квітково-амбровий аромат із деревним відтінком, який розкриває інтенсивні контрасти інгредієнтів: потужний підйом ніжної квітки жасмину та яскраве й обволікаюче тепло. бурштиновий акорд, посилений тонким, але миттєво впізнаваним акордом моху. Грані оригінального аромату посилюються, щоб отримати насиченість нюхових відчуттів інгредієнтами, типовими для ніжних парфумів, переданих з новою інтенсивністю".
🤍Мої відчуття:
На початку гарно відчутні сміливі білі квіти, та, мабуть, той самий бурштин, бергамот та мох, які мають доволі інтенсивне звучання.
Але довго вони не грають свою роль. На шкірі залишається їх легкий аромат, і далі зірками стають поєднання свіжої амбри і ванілі з грушею.
Пакування💘
Пакування та флакон повністю повторюють повнорозмірний флакон: скляна ємність із пластиковою кришкою.
‼️Хочу також зосередити Вашу увагу, що мініатюра не має розпилювача.
Але, мені особисто це не заважає у користуванні, хіба що у сумочку не покладеш, бо м оже розлитись.
Для використання мені достатньо одного-двох занурень у флакон.
Аромат 100% підходить на прохолодну пору, або вечір. У спеку буде, на мою думку, душнувато.
Відчуваю його на собі весь день, тому за стійкість 10/10.
Також хочу відмітити Екологічну свідомість бренду: 1) ви можете придбати рефіл; 2) "Prada заохочує сортування використаних матеріалів, щоб сприяти хорошим звичкам поводження з відходами"
Парфумами я задоволена 🥰
p.s. користуюсь вже кілька місяців🫶🏻
Коментарі (0)