YuliHrytskoff

Пудра компактна «Паладіо» ViSTUDIO Compact face powder Palladio effect

Пудра компактна «Паладіо» ViSTUDIO Compact face powder Palladio effect

Я не великий фанат пудр для обличчя, та на літо вважаю за необхідне мати такий засіб в своєму косметичному арсеналі, адже в теплий період року моя шкіра із комбінованої стає більш жирною, а використання щільних санскрінів перетворюють шкіру на масний млинець. Тому компактна пудра в косметичці – ніщо інше, як необхідність, щоб швидко привести личко в порядок, прибрати зайвий блиск, надати шкірі бархатистості та закріпити макіяж. Обираючи пудру для обличчя, вибір впав на Компактну пудру з дзеркальцем «Паладіо» від італійського бренду профкосметики ViSTUDIO, адже в мене немало косметики від цього виробника і якістю якої я більш ніж задоволена. Саме про пудру і йтиме мова у даному дописі.

Одразу після придбання пудра була запакована в красиву брендовану картонну коробочку, на обороті якої можна знайти всі необхідні відомості про продукт від виробника.

Сама пудра спресована, поміщена у дуже якісний пластиковий футляр чорного кольору. Футляр дуже міцний, матовий на дотик, на ньому не залишаються подряпини чи сліди пальчиків після використання. На лицьовій стороні – логотип бренду, який з часом не стирається, а сама «пудрениця» зберігає охайний вид навіть за умови її носіння в сумочці.

До верхньої кришечки футляру кріпиться компактне дзеркальце, завдяки чому пудру можна наносити, навіть будучи поза межами дому. Дзеркальце якісне, зображення не спотворює.

Та, що найбільше привертає увагу в дизайні – це сама пудра! Вона складається із трьох хаотично розміщених відтінків, які змішуються між собою при наборі пудри. Ну неймовірно круто виглядає! Я де б не дістала пудру, навіть щоб просто подивитись в дзеркальце – вона одразу привертає увагу прекрасної половини людства)))

Об’єм 15 г. Як на мене – цього більш ніж достатньо!

Як я уже зазначала трішки вище, консистенція пудри – суха спресована, помел дуже дрібний.

Текстура однорідна, надзвичайно бархатиста та приємна тактильно.

Видимого шиммеру не містить.

При наборі на пензлик може злегка пилити, але мінімально – нічого критичного.

Вираженого запаху не має.

Стійкість пудри прекрасна – на протязі всього дня вона на обличчі, нікуди не дівається та чудово виконує свої функції – шкіра матова на вигляд, шовковиста на дотик. Вже ближче до вечора може з’явитися незначний блиск на лобі, але це не проблема, адже пудра завжди зі мною в косметичці)

Демакіяж. Пудра з легкістю змивається будь-яким засобом для зняття макіяжу. Я, зазвичай, використовую для цього міцелярну воду чи гідрофільну олійку, а залишки макіяжу дозмиваю гелем/пінкою для вмивання.

Нанесення, поведінка на шкірі. Наношу пудру великим пухнастим пензлем, ним же її і розтушовую. Вона гарно набирається та легко розприділяється по шкірі. Прекрасно тушується, не залишаючи на шкірі видимих плям чи розводів. Не западає в пори чи дрібні зморшки, не підкреслює лущення чи якісь недоліки. Дрібні недосконалості, незначні почервоніння може маскувати, ну але це більше залежить від того, наскільки щільним шаром нанести пудру.

Пудра на обличчі невагома – не відчувається та не заважає. Абсолютно не створює ефекту маски, не осипається. Шкіру не сушить. Чудово фіксує тональний чи ВВ-крем.

Шкіра на дотик після нанесення пудри бархатиста, от справді наче персик, матова, але не наглухо – все дуже природньо, виглядає свіжою та доглянутою.

У виробника ця пудра на даний момент представлена у двох доволі універсальних відтінках – «світло-бежевий» та «натурально-бежевий». Так як у мене шкіра доволі світла (але не білосніжна), з теплим підтоном, я для себе обрала саме «світло-бежевий» відтінок. Він дуже універсальний, дійсно світло-бежевий, надає шкірі легенького тону, дуже добре підлаштовуючись під неї та не виглядаючи інорідно.

І – фото пудри на обличчі)

Загалом, дуже задоволена Компактною пудрою з дзеркальцем «Паладіо» від ViSTUDIO! Пудра легко наноситься та розтушовується, прекрасно матує, залишаючи шкіру при цьому природньою, не створює маски, не виглядає інорідно. Не сушить та не підкреслює недосконалості, має прекрасну стійкість. Шкіра з нею бархатиста, приємна на дотик та доглянута на вигляд. А мінусів я для себе так і не знайшла. Тому, до покупки рекомендую!)