khoroshaeva

Чи всі оліки від Shelly працюють однаково гарно?)

Чи всі оліки від Shelly працюють однаково гарно?)
Чи всі оліки від Shelly працюють однаково гарно?)
Чи всі оліки від Shelly працюють однаково гарно?)
Чи всі оліки від Shelly працюють однаково гарно?)
Чи всі оліки від Shelly працюють однаково гарно?)

Всім привіт✌️

Всі ви знаєте, що я є справжнім фанатом бренду Shelly та дуже щиро рекомендую його вам).

Нещодавно я спробувала олівець-олійку з екстрактом грейпфруту та вітаміном А та була у захваті від нього ( детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/26736/ ). Вирішила, що всі олійки-олівці Shelly працюють однаково гарно та замовила олійку для нігтів і кутикули з екстрактом марокканської м'яти та олією чайного дерева, проте вона виявилася гарною, але нажаль не такою дієвою, як попередня(. Розповідаю більш докладно 👇

Чи всі оліки від Shelly працюють однаково гарно?)

Олія представлена ​​у форматі олівця-стику і як на мене - це дуже зручний формат, особливо для сумочки. Олівчик виконаний з прозорого пластику, але наліпка не дозволяє нормально стежити за витратою засобу. На попередньому олівці довелося її відклеювати).

Нижня частина олівчика має помповий механізм. Тобто, олійка видавлюється шляхом натискання на кнопку в нижній частині стику. Зручний механізм, який дозволяє регулювати розподіл олії, з нею ніколи не можна переборщити. Олівець не тече, не мажеться, не плюється.

Ковпачок сам по собі не злітає.
Об `єм: 3 мл, витрата економічна

Він виконаний із синтетичного ворсу (я не знаю точно, що це за матеріал, але мені чимось схоже на м'який пластик). Він щільно набитий, ворс оптимального розміру та дуже зручної форми. Акуратно підстрижений, зовсім не лізе.

З першого використання пензлик був м'яким, еластичним, не дряпав шкіру і добре опрацьовував важкодоступні місця).

  • Консистенція рідкої, олійки. Вона м'яка та пластична, не тече. На дотик олійна та трохи жирнувата, але комфортна).
  • Аромат трав'яно-косметичний, практично не відчувається.

Я наношу олійку щодня, перед сном.

Наношу на кутикулу та бічні валики, тому що саме вони схильні до загрубіння та потребують ретельного зволоження.

Одного натискання на кнопку олівчика достатньо, щоб обробити усі 10 пальчиків.

Олійка м'яко ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється за допомогою пензлика і зовсім не тече. Після нанесення, роблю легкий масаж і чекаю, поки засіб вбереться. Вбирається олійка протягом 10 хвилин. Вбирається повністю, на шкірі не залишається ні липкості, ні жирності, ні олійності, тільки зволоження).

Кутикулу зволожує моментально. АЛЕ що ж не так?

Нажаль, ефект саме від цієї олійки тримається близько 3-4 годин. На ранок я прокидаюся вже з сухою кутикулою, наче нічого і не наносила.

Заради експеременту, нанесла олійку вдень, Засікла час і нажаль, ефект дійсно тримається 3-4 години, потім кутикула знову стає пересушеною.

Спочатку подумала, що може ефект накопичувальний, але ні... Олівець я використовую протягом місяця, щодня і ситуація не покращилася.

Олійка дає гарний, але короткостроковий ефект:

  • Добре зволожує та живить кутикулу.
  • Пом'якшує бічні валики.
  • Надає ручкам доглянутого вигляду.

Виявляється, що не всі олійки Shelly працюють однаково гарно, бо попередня з грейпфрутом чудово тримала ефект протягом доби та ще й мала накопичувальну дію, тому її додаю у допис та щиро рекомендую).

А от олійку-геройку цього ддопису можу рекомендувати тільки якщо шкіра рук нормальна (не суха), тоді може вона буде працювати непогано, але це не точно).

Ще замовила олівчики з екстрактом суниці, цікаво як він буде працювати)

* Дівчата дякую всім за повідомлення та турботу, зі мною все нормально, просто нема натхнення та часу писати дописи). Ваші дописи читаю по можливості, бо в мене зараз у пріоритеті допомога нашим захисникам та біженцям, тому не ображайтеся.

Дякую за увагу🤍