krislemly

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Любий Makeup Club продовжує радувати нас щомісячними тестуваннями. На цей раз до мене потрапив яскравий боксик від всіма улюбленого бренду Lamel. Протестувавши засоби я готова ділитись враженнями.

Туш виконана з міцного пластику в дуже гарному, насичено зеленому відтінку.

Додаткової слюди немає, є лише інформаційна наклейка, яка і є захистом. На ній дата виготовлення, маса та відтінок – чорний. Туш випускається в єдиному кольорі.

Щіточка силіконова, конусної форми. Така форма дозволяє легко пропрацювати куточки очей і пофарбувати без надлишок нижні вії. Вона є достатньо м'якою та пластичною, не дряпає і не травмує ніжну шкіру слизової.

Туш помірної консистенції, не сказати, що рідка або занадто густа, не вимагає часу для розфарбовування. Кремова та не суха, спочатку набирається на щіточку без надлишок.

Ефект на віях мене повністю влаштовує. Додається невеликий вигин, вії красиво лежать, стають досить помітними. Туш додає трішки об'єму, але виглядає досить натурально.

Туш не дратує очі і комфортно відчувається протягом усього дня.

Стійкість відмінна, туш не розмазується під очима, не обсипається і не тече протягом дня.

Пакування квадратнної форми в тон кольору румʼян з прозорою кришечкою, загалом оформлення стандартне для бренду Lamel. Текст на упаковці з часом не стирається. Вся основна інформація про рум'яни вказана на звороті упаковки. Додатково були запаяні в плівку, як контроль першого розтину.

Відкриваються рум'яна не проблематично і я помітила, що закриваються більш надійно ніж ті що купувала в минулому році. Тому, думаю, виробник допрацював цей момент.

Текстура у рум'ян досить ніжна, вони легко набираються як на пальці, так і на пензлик. При нанесенні трохи пилять, але не критично.

Пігментація у рум'ян сильна. Але їх легко можна нанести тоненькою вуаллю і нашарувати до бажаного результату.

По стійкості рум'яна на моїй нормального типу шкірі тримаються весь день, ближче до вечора вони стають менш помітними.

Але вони сходять плавно і не плямами.

406 PITAYA - мрія Барбі, рожеві рум'яна, які на перший погляд можуть здатися специфічними, оскільки це пігментований холодний відтінок. Мені здається він мені личить.

407 APRICOT - відтінок щось середнє між червоним, кораловим та рожевим, має відносно нейтральний підтон. На мені виглядає дещо дивно, ніби просто червоні щоки, коли хворієш і маєш високу температуру.

408 PLUM - відтінок персиковий, з коричнево-рожевим підтоном, він дуже м'який і природний. Значно світліший ніж виглядає на перший погляд. Думаю, цей відтінок підійде багатьом дівчаткам, він є досить універсальним.