MUA Makeup Academy - Metamorphosis
Олія для губ та щік, яка змінює колір залежно від рівня pH✨
Всім привіт✨
Коли я побачила цю олію для губ та щік, то не змогла пройти повз того, яка ж вона красива + давно хотіла щось придбати від цього бренду, а враховуючи мою безмежну любов до олійок для губ - їй судилося опинитись у моєму кошику😍
Тож розповідаю, чи все так гарно, як її пакування✨
Упакування та дизайн✨
Олійка знаходиться в пластиковій прозорій тарі з голографічними написами та має великий і зручний рожевий аплікатор.
Власне, саме на упакування я і повелась в першу чергу, бо погодьтесь - воно неймовірне🤍
З недоліків, з часом пляшечка починає підтікати і є великий ризик, що продукт замастить вам сумочку, власне тому ця красуня не покидає межі мого косметичного столику, так як безпечно вона може лише стояти.
Аромат та консистенція🌿
За консистенцію олія доволі масна, що властиво таким продуктам, але при цьому не створює дискомфорту на губах та не розтікається)
І знову до недоліків🙄
Олійка має досить специфічний різкий і дивний для мене медично-косметичний аромат, який я не можу порівняти ні з чим + "бонусом" при потраплянні на язик залишає такий самий присмак.
У використанні🌿
Олія р еагує на рівень pH вашої шкіри і залежно від цього набуває різних відтінків рожевого на ваших губах або ж щічках.
Я використовую її лише для губ, бо для щік вона мені все ж трохи зажирна і її досить важко розтушувати через те, що вона моментально схоплюється на шкірі.
Та все ж варто похвалити стійкість олії, бо вона доволі таки достойно тримається близько 4-5 годин і дууже ніжно і поступово сходить з губ, залишаючи їх соковитими на вигляд + вона гарно зволожує та насичує вуста✨
Висновки✨
З плюсів у олії це її стійкість та приємний колір, гарний дизайн, але все ж з недоліками у пакуванні та аромат, який розчарував.
Також, неабияк засмучує факт, що продукт виявився непридатним для носіння із собою через протікання флакона.
Загалом, продукт непоганий, але особисто для мене в ньому виявилось багато незначних "але", які переважали, аніж плюсів, хоч я і покладала на олійку великі сподівання.
Підсумую свій допис все ж перевагами, що даний продукт є веганським та не тестується на тваринах🤍
Дякую, що завітали та бажаю вам тільки вдалих покупок✨
Коментарі (0)