Alina🍒

MUA Makeup Academy - Metamorphosis

MUA Makeup Academy - Metamorphosis

Всім привіт✨

Коли я побачила цю олію для губ та щік, то не змогла пройти повз того, яка ж вона красива + давно хотіла щось придбати від цього бренду, а враховуючи мою безмежну любов до олійок для губ - їй судилося опинитись у моєму кошику😍

Тож розповідаю, чи все так гарно, як її пакування✨

Олійка знаходиться в пластиковій прозорій тарі з голографічними написами та має великий і зручний рожевий аплікатор.

Власне, саме на упакування я і повелась в першу чергу, бо погодьтесь - воно неймовірне🤍

З недоліків, з часом пляшечка починає підтікати і є великий ризик, що продукт замастить вам сумочку, власне тому ця красуня не покидає межі мого косметичного столику, так як безпечно вона може лише стояти.

За консистенцію олія доволі масна, що властиво таким продуктам, але при цьому не створює дискомфорту на губах та не розтікається)

І знову до недоліків🙄

Олійка має досить специфічний різкий і дивний для мене медично-косметичний аромат, який я не можу порівняти ні з чим + "бонусом" при потраплянні на язик залишає такий самий присмак.

Олія реагує на рівень pH вашої шкіри і залежно від цього набуває різних відтінків рожевого на ваших губах або ж щічках.

Я використовую її лише для губ, бо для щік вона мені все ж трохи зажирна і її досить важко розтушувати через те, що вона моментально схоплюється на шкірі.

Та все ж варто похвалити стійкість олії, бо вона доволі таки достойно тримається близько 4-5 годин і дууже ніжно і поступово сходить з губ, залишаючи їх соковитими на вигляд + вона гарно зволожує та насичує вуста✨

З плюсів у олії це її стійкість та приємний колір, гарний дизайн, але все ж з недоліками у пакуванні та аромат, який розчарував.

Також, неабияк засмучує факт, що продукт виявився непридатним для носіння із собою через протікання флакона.

Загалом, продукт непоганий, але особисто для мене в ньому виявилось багато незначних "але", які переважали, аніж плюсів, хоч я і покладала на олійку великі сподівання.

Підсумую свій допис все ж перевагами, що даний продукт є веганським та не тестується на тваринах🤍

Дякую, що завітали та бажаю вам тільки вдалих покупок✨