DARIIAKOVACH

CATRICE UNDER EYE BRIGHTENER, дарма витрачені кошти?

CATRICE UNDER EYE BRIGHTENER, дарма витрачені кошти?

Привіт, красуні♥️ дехто з вас довго чекав на цей допис, нарешті я змогла і сформувала його

Знаєте, коли від продукту в захваті, воно якось само собою пишеться. Або коли дуже негативні враження

А з цим засобом…

Ну про все по черзі

Я людина, у якої від природи є мішки, така будова ока. Але окрім будови, є ще втома, стреси, низький гемоглобін і купа іншого, що хочеться все ж замаскувати

Зізнаюсь, я хотіла схожий засіб від essence. Але його вхопити майже не реально, а тепер, судячи з відгуків, мабуть не варто було таки боротись і за нього

Та повернемось до Catrice.

В соц.мережах була купа купезна відео, як синці зникають, мішки розчиняються і взагалі вау ефект

А мені таке треба

АЛЕ все не так❗️

Ні, це не просто консилер, це не рожевий/лососевий консилер, це не хайлайтер

Це ВИСВІТЛЮВАЧ

Почну з того, що цей засіб має гарне упакування. Скляну шайбочку з пластиковою кришечкою, а також він представлений в 2 відтінках

010-мій варіант і 020, більш темний (є підозра, що мені треба було взяти темніший)

Текстура кремова і олійна, доволі щільна

Засіб веганський, не тестується на тваринах.

Відчуття ніби наносите крем з шимером під очі

Власне, в цьому вся і суть, підсвітити зону під очима, а за рахунок рожевого/лососевого тону замаскувати синці

СКЛАД (купа олій, масло ши)

Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ethylhexyl Palmitate, Mica, Sorbitan Sesquioleate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Synthetic Fluorphlogopite, Tribehenin, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Tapioca Starch, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Bisabolol, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Castor Oil, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

Бо по суті, він мені не потрібен. Синців у мене як таких нема, у мене мішки, які він не маскує

Я маскую синці більш темним, сірим консилером

Я використовую його для відео, на камері все погіршується в 6 раз, потовщується в 6 раз і старішається в 6 раз

Але в звичайному житті, майже не користуюсь

Тому якщо у вас СИНЦІ, беріть

Якщо у вас МІШКИ, не витрачайте кошти

У мене все, коротко і про головне

Обіймаю💌