Бюджетна ензимна пудра з сюрпризом
Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder
Сьогодні поговоримо про ензимну пудру від українського бренду та що саме за сюрприз в ній?
Склад:
Corn Starch - абсорбент, матує шкіру,
Maltodextrine- загущувая, вологоутримувач,
Sodium Cocoyl Isethionate - м'який ощичувач, на основі кокосу,
Sodium Oleyl Methyl Taurate - м'який ощичувач, на основі кокосу,
Protease - фермент, який розщіплює шкірний білок кератин та дає освітлення та відлущення ,
Lipase - розщіплює жири, а саме тут шкірний себум на менші частинки, щоб зручніше було потім його прибрати,
Kaolin - контроль жирності, абсорбент,
Avena Sativa (Oat) Kernel Flour - колоїдна вівсяна, утримує вологу, зволожує і заспокоює, завдяки ій засіб діє м'якенько,
Camellia Sinensis Leaf Extract - один з моїх улюблених складників засобів, це зелений чай, а саме екстракт з його бруньок та листя. Діє, як атнтиоксидант та дає заспокоєння,
Papain - ензим з папаї, який дає назву пудрі, відлущення,
Rice Powder - надає гладність та візуально матує,
Bromelain - також ензим, але з ананасу, відлущує та заспокоює,
Sodium Ascorbyl Phosphate - а ось той самий сюрприз в якості стабільної форми вітаміну С, який працює на освітлення при тримвалому використанні, антиейдж робота, робота з тоном,
Allantoin - заспокоєння та зволоження.
Я давно хотіла спробувати засоби від цього бренду в першу чергу через їхній простий та крутий склад. Вже писала про гель для вмивання з амінокислотами, можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/38269/ .
Використання
🟢 Баночка маленька та зручна, що можна брати з собою в любу подорож, бо вона не займає багато місця.
🟢 Дозатор у вигляді однієї дирочки по центру впринципі зручно, засіб виходить дуже дозовано, а не відразу пів банки.
🟢 Засіб еконосний у використанні я використовую цю пудру вже майже місяць і по ній не видно взагалі.
🟢 Ну і дизайн, як і у гелі так і пудри дуже мінімалістийни та симпатичний.
🔴 Її не бажано збергіати у ванній бо буде братися грудочками, але це впрнципі стосується всіх ензимних пудр. Тому це більше, як факт.
🔴 Аромат досить специфічний через присутність в складі вітаміну С, але цей момент можна пережити так, як засіб використовується не щодня і не більше хвилини.
Які зміни відбуваються зі шкірою?
Як на мене вони досить помітні навіть на моїй шкірі, яка бачить пудру 2 дні в тиждень точно. В каруселі залишила фото, щоб подивитися на шкіру ближче.
Які зміни бачу я?
Сальні нитки світліші та дрібні шматочки шкіри та себуму відлущилися. Шкіра після приємна на дотик і не пересушена, якщо повернутися до складу вище можна зрозуміти чому. Пудра дуже дбайливо працює зі шкірою і це дуже круто, бо зараз і так повно агресивниї засобів і купи подразників шкіри. Тому я віддаю перевагу м'яким засобам.
Знайомі з ензимною пудрою від цього бренду?
Коментарі (0)