lyuba_belllaaa

Неймовірний об'єм волосся з Najel

Давненько не користувалась твердим шампунем. Востаннє це мабуть було щось хімічно-пахуче з лашу.

Тому при нагоді було уже цікаво спробувати саме такий формат. Нагода була прекрасна - потрібно було у подорож і великий флакон везти не хотілось.

Упаковка досить зручна - це картон (який легко переробляється, і ніякого пластику).

Шампунь французький (мені все можна продати, що французьке 😂)

Бренд Najel має сертфікацію екологічного виробництва, і сам продукт на 99% складається з інгридієнтів натурального походження. Я не фанат органіки (моє волосся любить хіміююю 😂), але це точно плюс у покупці.

Склад класний - і сульфати є (тобто промиє гарно) і масла і жирні спирти.

Sodium coco-sulfate, cetearyl alcohol, glycerin**, olea europaea (olive) fruit extract*, olea europaea (olive) fruit oil*, citric acid, aqua (water), butyrospermum parkii (shea) butter*, parfum (fragrance), laurus nobilis (laurel) fruit oil*, sodium benzoate, potassium sorbate, limonene, linalool.

Як же використання?

Виробник пропонує милити шампунь у руках і отриманою піною промивати волосся. Зразу скажу - піни у мене не виходить багато, але та що є - промиває дуже гарно. Не знаю, як це працює, але за першим разом я відчуваю, що волосся чистіше. Мабуть тому, що рідкий шампунь можна просто швиденько з водою втерити у волосся - а тут все таки треба помилити волосся довше.

Після використання даю підсохнути бруску і кладу у ту ж саму коробочку.

Зовсім не сушить довжину.

А ось об'єм, об'єм виходить дуже суттєвий!

Волосся розсипчасте, легке, дуже об'ємне. Перепрошую за темне фото - це вимита і нашвидкоруч висушена голова бігом на зустріч у відрядженні. Волосся трішки пушиться - тому що я не наносила нічого окрім кондиціонеру і сушила вручну, без брашу.

1-ше фото - волося після миття.

2-ге фото каруселі мій звичайний об'єм від рідких шампунів - бачите різницю?

3-те фото - той самий шампунь але вдень, волосся дуже блискуче 🤩

З мінусів хіба економічність - виробник вказує що цей брусок заміняє 4 флакони шампуню. Оцей пункт викликає сумніви, але коли домилю його - оновлю допис.

Діліться, які ваші улюблені шампуні?

І чи пробували колись тверді?