Mermade Magic Unicorn: Сл аймовий гель для душу
Фруктово-ягідна феєрія у ванній кімнаті
Привіт 🌷 Нарешті я пишу відгук на ще один цікавий засіб, від улюбленого бренду багатьох, це слаймовий гель для душу Mermade Magic Unicorn.
Моє знайомство з брендом сталося завдяки ksnklb 😘, її уважність, розум та доброта просто безмежні!
Я вже писала про парфумований гель для душу Mermade Daydreamer з боксу, який отримала від Оксани. Аромат гелю я обожнюю і неймовірно тішуся при використанні, дуже схожий на парфуми Montale
https://club.makeup.com.ua/post/36970/
А тепер поділюся враженнями про цікавинку, слаймовий гель Magic Unicorn 💜
✨Гель розміщено у прозорій баночці з міцною кришкою-шайбою, під якою була подвійна мембрана для захисту від протікання
✨Банка прикрашена етикеткою з впізнаваним логотипом бренду в характерних рожевих відтінках
✨Об'єм 200 грам, баночка вагома, враховуючи густину гелю та піноутворення, виходить достатньо економно і не дуже витратно
✨Аромат фруктово-ягідний, а-ля літній кисіль з ягодами 🍒Мені дуже подобається, це такі яскраві спогади про дитинство та безтурботність, надзвичайно подобається насолоджуватися цим літнім ароматом
✨Піноутворення на висоті, починається моментально при контакті з водою, багато дрібних бульбашок
✨Консистенція - гель, тягучий гель. Не можу сказати, що це 1 в 1 слайм (професійна деформація, як мами, яка бачила багато слаймів 😅), але ж ми не про іграшки, а про купання, то це зрозумілий гель, хоч і в дещо важчій, більш тягучій консистенції
✨Зручність використання, момент діставання гелю з баночки, то вже певний момент релаксу, наче SPA- ванночка для рук 😉 Можна пальчиками взяти, а можна з баночки в долоньку чи губку 😉
А тепер про мої враження, і не лише мої, але й доньки 😉 Бо її одразу зацікавила незвичність новенького засобу для купання. Тож, тестували ми вдвох, різними способами:
- Як пінку для ванної 😉, так, і вийшло дуже добре, багато бульбашок, аромат, повний релакс
- Як гель для душу, наносили і вспінювали за допомогою рук чи губки. Обидва варіанти дають потрібну кількість пінки, щоб добре нанести на тіло
Змивається гель добре, не залишає відчуття плівки чи сухості. Ще в процесі змивання шкіра відчутно гладенька та м'яка. Алергії слаймовий гель не викликав, як і парфумований гель.
Зі слаймовим гелем для душу Mermade Magic Unicorn приємно проводити вечірній ритуал релаксу, завдяки неймовірному ягідному аромату, цікавій текстурі, яка сподобається і дітям, і дорослим.
І це, однозначно, дуже класний подарунок, гарний, незвичний, який потішить дівчат будь-якого віку 💜
Коментарі (0)