Оліч

SALT & STONE Natural Deodorant Neroli & Basil

SALT & STONE Natural Deodorant Neroli & Basil

Можливо ви теж бачили цей дезодорант у блогерок або на сторінках магазинів з "лакшері" косметикою, і на мене це все спрацювало) Я хотіла змінити свої звичні дезодоранти з масмаркету на щось більш цікаве, бо мене часто дратував аромат, а тут я побачила слово "базилік", і вирішила, шо воно мені дуже треба.

В описі зазначено, що це натуральний дезодорант, який ефективно маскує запахи, не блокуючи потові залози, дозволяючи тілу потіти природним шляхом. Не містить алюмінію, спирту, парабенів, синтетичних ароматизаторів і барвників. Гіалуронова кислота зволожує шкіру, а пробіотики допомагають нейтралізувати запах.

- об'єм - 75 грам

- ціна 950 грн

- натуральний склад

- етичний продукт

- приємний аромат неролі (та я чую мелісу🌿 )

Трошки цікавого про бренд Salt & Stone:

Засоби цього бренду не містять ароматів, сульфатів, ГМО, глютену, парабенів, фталатів, продуктів нафтохімічної промисловості, речовин тваринного походження. Також вони «Not tested on animals».

Джерело компонентів косметики Salt & Stone — природа. Тому продукція підходить для людей, які прагнуть жити в гармонії з природою та піклуються не лише про естетичний результат.

До складу своєї продукції бренд включає збалансовані комплекси антиоксидантів, пробіотиків, зволожувальних та живильних компонентів. Як правило, їх джерелами є рослинні екстракти та олії. Аромат косметики також ґрунтується на натуральних компонентах. Багатогранні композиції відправляють на берег океану, у хвойні та тропічні ліси, на пагорби та луки, у весняні та літні сади.

Косметика Salt & Stone не просто натуральна, вона органічна.

Безпека та ефективність складу стоїть на першому місці у формулах бренду. У Salt & Stone велику увагу приділяють не лише самим компонентам, а й стандартам їхнього вирощування. (Під час вирощування не використовуються пестициди!) І це саме те, чого ми чекаємо від органічної косметики зі світовим ім'ям.

Пакування косметики Salt & Stone виготовляється з переробленого океанічного сміття та підходить для вторинного перероблювання. І це важлива перевага, якщо врахувати забруднення світового океану.

Склад:

Caprylic/Capric Triglyceride, Tapioca Starch, Magnesium Hydroxide, Sodium Bicarbonate, Ozokerite, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sodium Hyaluronate, Spirulina Platensis Extract, Fragrance (Parfum), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactobacillus Ferment, Tocopherol, Maltodextrin.

Враження від використання та висновки:

Мені сподобався аромат, але все ж базиліку я не відчуваю. Тут трошки наче меліси та лемонграсу. Аромат стійкий, я чую його декілька годин, але дуже тихо та максимально близько до тіла. Дезодорант добре захищає від ризику виникнення неприємного запаху, він гарно відпрацьовує впродовж дня та на тренуваннях. Хочу підкреслити одну важливу річ - дезодорант треба наносити заздалегіть, дати йому підсохнути і вже потім вдягатися, бо інакше від може залишити яскраві білі сліди на темному одязі, а також залишити жирні плями на пахвах, і потім треба прати одяг на високій температурі.

Щодо швидкості використання - на фото видно скільки скільки продукту пішло за 2 тижні шоденного використання (хлопець теж цей час користувався ним). Залишок ви теж можете побачити, тож я думаю, що дезодоранту вистачить місяці на 3-4 точно.


В цілому я задоволена, аромат мені подобається, також для мене важлива етичність бренду, але треба враховувати, що він не блокує потові залози, а також що він може вимазувати одяг, якщо не дати йому добре просохнути та вібратися.

Дякую за увагу 💖

SALT & STONE Natural Deodorant Neroli & Basil
SALT & STONE Natural Deodorant Neroli & Basil
SALT & STONE Natural Deodorant Neroli & Basil
SALT & STONE Natural Deodorant Neroli & Basil