Ідеальна маска для об личчя від Moon & Rune
В мене комбінована, проблемна шкіра, тож масочка, про яку ми поговоримо стала просто відкриттям.
Мій тон шкіри з нею виглядає більш рівномірним, менше турбують висипання, шкіра виглядає свіжою та заспокоєною.
Тримаючи в руках лаконічну баночку-зразу відчувається, що це дорого! Матовий білий тюбик і чорні надписи-напрочуд чудове поєднання. Я так зрозуміла виробник змінив формат упакування, на сайті напевне старий зразок.
Дозатор тут зручний, засіб не випльовується і витискається в потрібній кількості.
Аромат у тропічної маски кисло-солодкий, нагадує фруктові льодяники.
Вона білого кольору і доволі густа, не потрібно нізчим змішувати, а звичайно ж можна зразу наносити на обличчя.
Маска глиняна і з часом засихає на шкірі, але не так швидко, як звичайна глиняна, до якої ми звикли. Вона приємна і дарує легке охолодження. Наношу хвилин на 10 і потім змиваю водою кімнатної температури.
Відчуття на шкірі приємні, немає сильної стягнутості чи поколювань, скоріш відчуття пружної і підтянутої шкіри, при цьому вона матова і наче сяє з середини, виглядаючи здоровіше.
Ефект від масочки ви побачите одразу, але і накопичувальна діє тут теж є.
Мені подобається, що шкіра довго залишається матовою після використання. Оскільки тут кислоти, то використовую ввечері, а зранку шкіра досі матова і рівномірна, я насолоджуюсь від відображення у дзеркалі.
Мені подабається склад, тут дуже багато кислот і інших корисних складових, що не може не тішити мою проблемну шкіру:
Сквален- має пом'якшувальні, бактерицидні властивості. Легко засвоюється шкірою.
Каолін- забезпечую гладкість та еластичність шкіри.
Екстракт водоростей-володіють регенеруючою, заспокійливою, зволожуючою діями. Допомагають позбутися ознак старіння, підвищують пружність, стимулюють регенерацію клітин. Кондиціонують і нормалізують рівень вологи.
КАПРИЛОВІ ТРИГЛІЦЕРИДИ-Мають гарну зволожуючу здатність, запобігаючи трансепідермальної втрати води випаровування води зі шкіри. Усувають неприємне відчуття стягнутості та сухості шкіри. Заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами,
Природний ефір оливкової олії-кондиціонує шкіру та робить її еластичною. Він також зміцнює епідермальний шар шкіри, забезпечуючи шкіру відсутніми жирними кислотами.
Ксилітил глюкозид-допомагає організму виробляти гіалуронову кислоту в своїй шкірі, додаткову вологість і гнучкість до шкіри людини.
ЯБЛУЧНА КИСЛОТА-Має антиоксидантні, очищаючі, зволожуючі, протизапальні властивості
МОЛОЧНА КИСЛОТА-регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу.
ГЛІКОЛЬОВА КИСЛОТА-застосовують у препаратах для глибокого очищення шкіри, зменшення зморшок, видалення пігментних плям.
ЛИМОННА КИСЛОТА- Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію.
ПРОЛІН-забезпечує стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену.
Маска реально дуже добре працює, вона є ідеальною особливо на літо, коли шкіра більше жирніє, але обов'зково не забувайте про SPF, якщо будете виходити з дому.
Коментарі (0)