Vikulyk

Універсальний олівчик для брів і точилка

Знайти ідеальний олівець для брів, ще той квест, але коли я нанесла спочатку на руку олівець від Vistudio, то зразу зрозуміла, наскільки це ідеальна пудрова формула, він аж матовий, а я таке люблю, не люблю, коли олівець восковий і брови аж блестять, крім того стійкість у матових краща.

З одного кінця знаходиться стержень олівця, з іншого ж-зручна кісточка середньої жорсткості.

Відтінок у мене 108-універсальний, думаю підійде багатьом. Він хамелеонистий, загалом це сіро-коричневий, але в залежності від освітлення і нанесення, то якийсь з відтінків домінує більше чи менше.

• Лягає олівець м'яко, легко тінтуючи брови, з ним важко переборщити, що добре саме для олівця для брів.
  • Виглядає натурально і природньо, без блиску.
  • Лягає рівномірно, без комочків.
  • Стійкість теж приємно вразила, адже він не розмазується і не скочується зі шкіри. Ходжу з ним з ранку до вечора і все чудово.
  • Маю також хорошу точилку для олівців від цього ж бренду, адже цей олівчик не автоматичний, тому вона необхідна. Але в чому плюс класичних олівців, що вистачає їх надовго.

Доречі точилка досить якісна, адже точить вона олівчики дуже акуратно, немає навколо крихт, олівець не ламає.

Відчувається, що тут доволі гостре лезо, адже процедура проходить без зусиль.

В мене часто прилипають залишки олівців на лезо, але тут така цікава форма і скользьке лезо, що все ж таки забруднення аксесуару зводиться до мінімуму.

Тому хто має проблемні олівчики, які важко точаться і після процесу у вас всюди крихти і бруд, то зверніть увагу на цю точилку, з нею дійсно комфортніше давати раду з косметикою ❤️

Ось з такими відмінниками я вас сьогодні познайомила❤️

Два ідеальні продукти за хорошу ціну😊