MAXIMOVA🌷

#garniertest

#garniertest

Дякую клубу за промокоди та вигідну можливість мати гарячі🔥 новинки брендів! Приємно бачити, що в магазині з’являється стенд з новою лінійкою засобів - а ти його вже маєш!

Я планувала користуватись продуктами з сьогоднішнього допису пізніше але ознайомившись з відгуками дівчат стало і самій цікаво поскоріше все спробувати. Далі ділюсь власними враженнями.

#garniertest
#garniertest

Найцікавіший і найскандальніший тюбик. Найбільше претензій всі висловлювали до його відтінку адже це флюїд з тоном.

Для мене його колір після нанесення темнуватий із жовтим підтоном, зараз після зими він мені взагалі не підходить. Але якщо літом з’явиться засмага, можливо він виглядатиме краще + додатково в макіяжі буде бронзер і в підсумку результат може бути непоганим. Тому не ставитиму жирний хрест на цьому флюїді через колір, проте якщо ви плануєте покупку - враховуйте цей кольоровий фактор.

За своєю дією флюїд схожий на ВВ, вирівнює тон шкіри але не приховує всі недосконалості. Не підлаштовується під колір шкіри, і здається не окисляється.

По відчуттях: розподіляла просто пальцями, все вийшло добре, труднощів не виникло. Відчувається на шкірі комфортно, легко, без липкості, жирності і «парникового» ефекту.

Має сяючий фініш, я би сказала модний глоу ефект.

Висновок: якби не жовтизна був би шикарний продукт! А так буду користуватись влітку і зроблю остаточні враження.

Цікавий продукт, видно, що старались створити щось незвичайне, адже у формулі є дуже мілкий шимер і знову ж таки присутній легкий колір через ці блискітки. Одразу думала, що під очі - жовтий продукт, якось дивно буде виглядати, проте ні! «Сів» він на мої синячки добре але виявила один мінус - цей крем скочується! Якщо потерти під оком, одразу створюються «ковбаски-катишки». Хоча і відчувається на шкірі крем приємно, і виглядає добре, і в цілому підтримує тематику флюїду глоу скін - не можу його рекомендувати.

Сироватка, як я і очікувала, мені сподобалась! Користувалась такою ж, тільки денною, вона моїй шкірі підійшла, а тут ще більша концентрація вітаміну С🍊

За консистенцією вона як водичка, якщо розтирати в пальцях відчувається приємна текстура від гіалуроновлї кислоти. Має світло-жовтий колір. Невеликий мінус - коли одразу виймаєш піпетку з баночки, зі її стінок стікає сироватка і декілька капель без нажаття падають, думаю цей ефект буде доки банка повна. Я одразу підношу піпетку до обличчя і все попадає на шкіру, тому це не проблема.

Сироватка швидко всотується, шкіра одразу зволожується і починає сяяти - це моментальний ефект вітаміну С🧡 Від тривалого використання будуть освітлюваттсь плями постакне та пігментація. Після всотування не залишається липкості чи неприємних відчуттів.

Дуже цікавий продукт через колір та текстуру! Ну скажіть же, від справді привертає увагу своїм зовнішнім виглядом!😁

Крем має незвичну текстуру, нагадує гелеву формулу з бархатистим відчуттям на шкірі. От якось так би я його описала😅 Фото дуже добре передають текстуру, вона дійсно така матова і якась ніби пудрова. Однозначно цікавий засіб, впевнена він знайде своїх шанувальників, а для когось можливо і буде антагоністом, бо такі продукти не залишають байдужими нікого! Моїй шкірі цей крем підійшов, думаю на літо у вечірній рутині він буде добре освіжати та не навантажувати шкіру літніми жаркими ночами.

Маска шикарна!!! Цікаво, що упакування на половину виготовлене з паперу.

Вперше від тканинної маски я відчула такий потужний приємний обіцяний виробником кріо-ефект!

Лекало зручне, сироватки всередині більше ніж достатньо. Після нанесення одразу звичайні відчуття прохолоди та зволоження але вже через якусь хвилинку відчувається потужне охолодження! Це такі приємні відчуття☺️ даний ефект дійсно допомагає знімати набряки. Після використання не залишилось липкості, тільки приємні відчуття зволоженості! Однозначно рекомендую!!!

Доречі, аромати всих продуктів приємні, з вираженими нотками притаманній лінійці Garnier з вітаміном С.

  • сонцезахисному флюїду даю другий шанс влітку
  • крем навколо очей через скочування мені не сподобався
  • нічну сироватку з вітаміном С використаю до останньої краплі
  • зволожувальний гель з легкою текстурою підійде на літо і сподобається любителям гелевих формул
  • тканинна маска-желе шикарна своїм охолоджуючим ефектом!