#garniertest
Не знаю чи вчасно я публікуюсь з цим оглядом на бокс з продуктами для обличчя від Garnier. Проте терміни публікацій не вказані, буду вважати, що я залітаю в останній вагон😅
Дякую клубу за промокоди та вигідну можливість мати гарячі🔥 новинки брендів! Приємно бачити, що в магазині з’являється стенд з новою лінійкою засобів - а ти його вже маєш!
Я планувала користуватись продуктами з сьогоднішнього допису пізніше але ознайомившись з відгуками дівчат стало і самій цікаво поскоріше все спробувати. Далі ділюсь власними враженнями.
Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+ Garnier Skin Naturals
Найцікавіший і найскандальніший тюбик. Найбільше претензій всі висловлювали до його відтінку адже це флюїд з тоном.
Для мене його колір після нанесення темнуватий із жовтим підтоном, зараз після зими він мені взагалі не підходить. Але якщо літом з’явиться засмага, можливо він виглядатиме краще + додатково в макіяжі буде бронзер і в підсумку результат може бути непоганим. Тому не ставитиму жирний хрест на цьому флюїді через колір, проте якщо ви плануєте покупку - враховуйте цей кольоровий фактор.
За своєю дією флюїд схожий на ВВ, вирівнює тон шкіри але не приховує всі недосконалості. Не підлаштовується під колір шкіри, і здається не окисляється.
По відчуттях: розподіляла просто пальцями, все вийшло добре, труднощів не виникло. Відчувається на шкірі комфортно, легко, без липкості, жирності і «парникового» ефекту.
Має сяючий фініш, я би сказала модний глоу ефект.
Висновок: якби не жовтизна був би шикарний продукт! А так буду користуватись влітку і зроблю остаточні враження.
Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння Garnier Vitamin C Eye Cream
Цікавий продукт, видно, що старались створити щось незвичайне, адже у формулі є дуже мілкий шимер і знову ж таки присутній легкий колір через ці блискітки. Одразу думала, що під очі - жовтий продукт, якось дивно буде виглядати, проте ні! «Сів» він на мої синячки добре але виявила один мінус - цей крем скочується! Якщо потерти під оком, одразу створюються «ковбаски-катишки». Хоча і відчувається на шкірі крем приємно, і виглядає добре, і в цілому підтримує тематику флюїду глоу скін - не можу його рекомендувати.
Нічна сироватка для обличчя з вітамін ом С Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum
Сироватка, як я і очікувала, мені сподобалась! Користувалась такою ж, тільки денною, вона моїй шкірі підійшла, а тут ще більша концентрація вітаміну С🍊
За консистенцією вона як водичка, якщо розтирати в пальцях відчувається приємна текстура від гіалуроновлї кислоти. Має світло-жовтий колір. Невеликий мінус - коли одразу виймаєш піпетку з баночки, зі її стінок стікає сироватка і декілька капель без нажаття падають, думаю цей ефект буде доки банка повна. Я одразу підношу піпетку до обличчя і все попадає на шкіру, тому це не проблема.
Сироватка швидко всотується, шкіра одразу зволожується і починає сяяти - це моментальний ефект вітаміну С🧡 Від тривалого використання будуть освітлюваттсь плями постакне та пігментація. Після всотування не залишається липкості чи неприємних відчуттів.
Зволожувальний легкий крем з AHA-BHA кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя
Дуже цікавий продукт через колір та текстуру! Ну скажіть же, від справді привертає увагу своїм зовнішнім виглядом!😁
Крем має незвичну текстуру, нагадує гелеву формулу з бархатистим відчуттям на шкірі. От якось так би я його описала😅 Фото дуже добре передають текстуру, вона дійсно така матова і якась ніби пудрова. Однозначно цікавий засіб, впевнена він знайде своїх шанувальників, а для когось можливо і буде антагоністом, бо такі продукти не залишають байдужими нікого! Моїй шкірі цей крем підійшов, думаю на літо у вечірній рутині він буде добре освіжати та не навантажувати шкіру літніми жаркими ночами.
Гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Sheet Mask
Маска шикарна!!! Цікаво, що упакування на половину виготовлене з паперу.
Вперше від тканинної маски я відчула такий потужний приємний обіцяний виробником кріо-ефект!
Лекало зручне, сироватки всередині більше ніж достатньо. Після нанесення одразу звичайні відчуття прохолоди та зволоження але вже через якусь хвилинку відчувається потужне охолодження! Це такі приємні відчуття☺️ даний ефект дійсно допомагає знімати набряки. Після використання не залишилось липкості, тільки приємні відчуття зволоженості! Однозначно рекомендую!!!
Доречі, аромати всих продуктів приємні, з вираженими нотками притаманній лінійці Garnier з вітаміном С.
Висновки:
- сонцезахисному флюїду даю другий шанс влітку
- крем навколо очей через скочування мені не сподобався
- нічну сироватку з вітаміном С використаю до останньої краплі
- зволожувальний гель з легкою текстурою підійде на літо і сподобається любителям гелевих формул
- тканинна маска-желе шикарна своїм охолоджуючим ефектом!
Коментарі (0)