MAXIMOVA🌷

55 грн за пів літра маски!

55 грн за пів літра маски!

Я підписана на дівчинку, шо веде блог про волосся і саме від неї я почула про цю маску. Неймовірний опис: 55 грн акційна ціна за пів літра, чудовий склад і прекрасний ефект. Побачивши на полиці в магазині цю баночку я не втрималась і взялаїї, на власному прикладі хотіла переконатись, що така бюджетна маска може давати обіцяний хороший результат.

Щодо складу: він не великий і не містить силіконів, в іншому не берусь розбирати, кожен має можливість для себе зробити аналіз складу.

Думаю, варто спочатку чесно сказати, що відносилась я до цієї баночки скептично (без образ до продукту і бренду). Існує стереотип дешево/не дієво. І якби не побачила її у блогерки - точно б не звернула на неї уваги.

Отже, перше, що маю відзначити - аромат у маски приємний! Консистенція не густа, можете побачити на фото.

Розподіляється по волоссю легко, я наношу досить велику кількість, люблю коли волосся добре огорнуте продуктом. Іноді прочесую рощіскою (для цього ідеально підходить моя улюблена Janeke Superbrush) іноді просто проходжусь пальцями.

Вже на вологому волоссі відчувається легкий ефект розгладження і розплутання.

Після використання відчувається, що бальзам-маска облегшує розчісування.

На мій подив я відчула досить непоганий ефект дії продукту. Волосся стає дуже м’якесеньким, гладеньким і приємним на дотик. Але для мене не достатньо обтяження та пружності, та це особисто мої запити для ідеального ефекту. І зважаючи на ціну та дію маски - я можу радити її до використання! Особливо, якщо вам потрібна маска в даному ціновому сегменті.