Anna Volkova

#sportlifemakeupclub

#sportlifemakeupclub

Спорт завжди був невід'ємною частиною мого життя. З дитинства я активно займалася різними видами фізичної активності: танці, плавання. Однак, з часом у мене почалися проблеми зі спиною, через що мені було важко займатися будь чим!

Але декілька років не займаючись нічим, я зрозуміла що стає тільки гірше, тому обміркувавши я вирішила спробувати займатися у спортивному залі.

І це було моє найкраще рішення!

#sportlifemakeupclub

З самого початку я вирішила скористатися послугами персонального тренера, щоб отримати максимум користі від занять.

Мій тренер був за спеціаьність тренер-реабілітолог, тому ми направили заняття саме на лікування спини!

Ми з тренером дуже обережно підбирали всі вправи, тому що важливо було врахувати мої індивідуальні потреби, фізичний стан і уникнути пігіршені. Можливо саме через це моні настільки сподобалось займатися у залі!

І ще хочу виділити найбільшу перевагу занять у залі для мене стала можливість обирати вправи, які підходять саме мені, і робити тільки те, що мені під силу, розраховуючи тільки на власні сили. Це дійсно мені тренуватися ефективно і отримувати задоволення.

Тому що до цього я спробувала йогу, і ще якійсь вид групових занятть, але після другого заняття йогою я два тижні лежала у лікарні😅

Ну і звісно з часом заняття у залі стали для мене також і психологічною розрядкою. У цей час я можу зосередитися на собі, забути про повсякденні турботи та просто насолоджуватися процесом тренування. Це дуже допомагає зняти стрес і покращити настрій.

До речі у свій час я настільки любила тренування, що мені дуже хотілось займатися кожного дня, але не було грошей на всі ці абонементи та гарні зали, я пішла працювати адміністратором у спортклуб аби мати змогу безкоштовно тренуватися у будь-який час, звісно часу на все стало менше, і вже не хотілося займатися кожного дня, але також був гарний досвід😅

Нажаль останні пів року, через всі події у моєму місті я закинула тренування😢

Але я знаю що я обовязково повернуся і з новими силами буду продовжувати займатися спортом!