О'L

#sportlifemakeupclub

#sportlifemakeupclub

Оскільки спорт займає велике місце в моєму житті, мабуть, також спробую розповісти про свої досягнення )

Не те, щоб я дуже полюбляла постійно знущатися над своїм тілом (а інакше я не можу назвати свої тренування))), але в один момент якось зрозуміла, що без занять та вправ людина з віком обростає купою хвороб та проблем зі здоров’ям (

Скажу чесно, десь до 25 років спорт мене мало турбував, а от біля 30 вже почала замислюватись над тим, що дупка (та й інші частини тіла) починає втрачати свою природню пружність і, якщо я хочу в 40 років хизуватися у міні спідниці гарненькими ніжками (а у 80 самостійно нахилятися та зав’язувати собі шнурки), пора щось робити.

З тих пір я чим тільки не займалась – силові тренування, CrossFit (як я ще жива після нього??), стретчінг, пілатес, йога, pole dance – загалом, я відвідувала все, що пропонує наша фітнес індустрія.

#sportlifemakeupclub

І, мабуть, я навіть можу похвалити себе – оскільки, із силою волі в мене начебто все добре, та по багатьом напрямкам все ж таки вдалося досягти певних успіхів. Хоча праця це нереально важка і потребує неймовірних зусиль над собою (

Останні кілька років зрозуміла, що найсприятливіша практика для мене – це йога. Багато, хто вважає, що це дуже легко та сумно – посперечалась би с цим. Йога змінює наше ставлення до світу, навчає релаксувати та розслабляти повністю м’язи, і що найголовніше – приводить в порядок думки в голові.

Після перерви майже в рік (взимку в мене народилась друга дитина))) зараз починаю намагатися активно надолужувати втрачене. Скажу чесно – після вагітності тіло взагалі не має бажання гнутися та напружуватись ( Та й часу для тренувань не так багато (двоє дітей – це ще той клопіт).

Вміння реклаксувати та працювати над своїм диханням та думками в мене також частково втрачене (постійно кудись кваплюсь та обмірковую мільярди справ), тож, практикувати наразі дуже складно. Проте, поступово, step by step вже втягуюсь та планую до кінця року надолужити все )