Інна ✨

Враження від продуктів з колекції Lamel HOPE

Колекція Норе вийшла давно, але продукти ще можно замовити онлайн і я часто бачу їх на стендах Lamel у фізичних магазинах, тож поділюсь враженнями від використання.

Мене зацікавили лише туш і рум'яна. Хоча, в цілому, уся колекція цікава і привертає увагу.

Рум'яна LAMEL Make Up HOPE Cream-To-Powder Blush я обрала у відтінку 402. Дуже їх хотіла, бо це прекрасна формула Cream-To-Powder - найкраще, що можно нанести на мою комбінованої шкіри. Рум'яна у мінімалістичному пластиковому пакуванні, дуже приємні на дотик, легко наносять та розтушовуються пензлем, спонжем або пальчиками і фіксуються на обличчі. Легкі у використанні і стійки впродовж дня, нічого не підкреслюють на шкірі і не западають у пори. Але мені суб'єктівно не сподобався колір, хоча я і обрала більш персиковий, все одно для мене вони виявилися дуже рожевими. Навіть на засмагу це на мені виглядає хворобливо, тож я використала їх декілька разів і ми попрощались. А от для подружки підійшли чудово! Тож рум'яна люблять і використовують, бо вони якісні і чудові, ну а колір - то все дуже індивідуально.

Туш для вій LAMEL Make Up HOPE Volume Mascara мені спочатку дуже сподобалась! Яскравий жовтий флакон, селіконова маленька щіточка, насичена чорна туш - все просто супер! Туш давала красивий ефект на віях і це могла би бути моя улюблена туш. Але через місяць використання вона почала сильно осипатись і робити якісь грудочки на кінцях вій при нанесенні. А ще виявилась зовсім не вологостійка і у сезон дождів та снігу це ускладнювало використання туші, бо як тільки на вії попадала хочь крапелька вологи, макіяж і мій настрій був спорчений. Тому ми теж попрощались, бо є багато інших продуктів, якіми приємно користуватись і не треба усе врем'я слідкувати, чі не треба щось підправляти.