falafelka01

Парфюмерний суп #1 | Випадкові огляди

Парфюмерний суп #1 | Випадкові огляди

1. Aqva Pour Homme Marine Bvlgari

Піраміда:
Початкова нота: Грейпфрут, Мандарин, Неролі, Петітгрейн
Нота серця: Водяні ноти, Морські водорості, Розмарин

Кінцева нота: Амбра, Кедр із Вірджинії
Чоловіча акватика. Аромат води з водоростями в тіні хвилеріза, яка не прогрівається сонцем, і грейпфрутової шкірки. Крім цього одна із нот нагадує аптечні ефірні масла. Я люблю наносити на зап'ястя і іноді вдихати аромат, на цей парфюм в мене з'являється алергічна реакція у вигляді подразнення на шкірі. Загалом він занадто довершений, картина домальована і немає місця для загадки.
2. Eau des Merveilles Bleue

Лаконічна піраміда:

Початкова нота: Пачулі
Нота серця: Деревинні ноти
Кінцева нота: Морські ноти
Жіноча акватика. Ідеальний в своїй простоті. Аромат холодної мінеральної води. Настрій парфюму спортивно/розслаблений, коли немає серйозних обов'язків. Неймовірно стійкий як для водного аромату. В кінці дня, приймаючи душ, можна відчути пачулі, звучать настільки гучно, що кожного разу дивуюсь.
3. Fendi Furiosa

Верхні Ноти: Рожевий Перець Калабрійський Бергамот

Середні Ноти: Жовтофіоль Гарденія Жасмин

Базові Ноти: Амбра Ладан Дерево Гуаяк
В одному з оглядів в клубі аромат порівнюють з орхідеєю форда. Вони справді схожі на старті, у Форда ще чорний шоколад явний, котрого тут немає. Це відверто східний потужний аромат. З великою кількістю жовтих квітів, медовості і диму. Також в ньому відчутний перець. Проте він якийсь "сумний", така собі пєчаль посеред жовтого поля.

4. Vilhelm Parfumerie Basilico & Fellini

Початкова нота: Базилік, Пітая Нота серця: Інжир, Фіалка Кінцева нота: Ветівер, Сіно, Трава

Як любителька природньо-городньої теми я була один період страшенно закохана в цей аромат. Базиліковий старт дуже швидкий і не настільки яскравий як свіжий базилік. Потім з'являється інжир подібний до diptyque philosykos, а після інжиру з кінцевими нотами приходить квінтесенція літньої пори. Прив'яла трава, сіно, і тепло.

Парфюмерний суп #1 | Випадкові огляди
Парфюмерний суп #1 | Випадкові огляди
Парфюмерний суп #1 | Випадкові огляди
Парфюмерний суп #1 | Випадкові огляди