Охолоджуюча маска від почерво нінь
Я вже й забула, наскільки круті відчуття дарує ця масочка в теплу пору року! Скажу чесно, я не пробувала знамениту Atache за 2000 грн., проте Hillary за 200+ на мені однозначно працює😍 А ще, ніде більше не зустрічала такої текстури та консистенції (мабуть, це ноу-хау бренду, але ж як чудово вийшло! 🤩). А за тривале відчуття прохолоди я її люблю ще більше - люди з розацеа/гіперчутливістю мене зрозуміють)).
Основним діючим інгредієнтом заспокійливої маски є екстракт водоростей Sargassum muticum - він відповідає за пружність, тургор, сприяє відновленню структури шкіри та вирівнює її тон. Крім цього у складі є кремній, сік листу алое та обліпіхова олія (але ці складові скоріше доповнюють дію основного, адже їх додали в невеликій кількості).
Маска виглядає як порошок зеленого кольору з приємним акватично-солодким ароматом. Для використання виробник рекомендує налити в скляну тару 80 мл води і всипати 2 г продукту, ретельно перемішуючи шпателем. Я ж беру менше води, адже маска в процесі перетворюється на повітряний мус і значно збільшується в розмірах)).
Коли ми все добре розмішали, треба залишити маску на пару хвилин і потім наносити на обличчя на 15-20 хвилин. Виходить така повітряно-гелева консистенція, дуже легенька та приємна. З обличчя вона не тече, але я все одно полюбляю полежати та насолодитися приємними відчуттями🤩.
Одразу відчувається охолодження, ніби шкіра напилась кришталево чистої води з гірського джерела. На літо для мене це незамінна масочка, адже, не дивлячись на всебічний захист від сонця, все одно трапляються ситуації, коли обличчя червоніє і відчувається дискомфорт.
Після змивання шкіра абсолютно матова, тон вирівнюється, а почервоніння стають менш видимими. До речі, відчуття прохолоди залишається ще деякий час, що максимально круто!)) Потім я наношу свій звичний догляд і задоволена йду відпочивати🥰.
У Hillary є ще така рожева маска - "Пом'якшувальна", але особисто мені більше за дією підходить саме заспокійлива. Розхід продукту мінімальний, однієї баночки мені вистачає на кілька місяців регулярного використання, тому вважаю, за таку ціну це чудовий продукт, який точно варто спробувати всім, хто має проблеми з почервоніннями та реактивністю шкіри 🤗.
Коментарі (0)