Гель для душу з ароматом дорогого парфуму
А ви любите парфумовані гелі для душу? Я обожнюю, а ось мій чоловік надає перевагу милу🤣. Тому такий вишуканий продукт став чудовим способом привчити його користуватись більш сучасними засобами)).
В бренду Mauboussin є багато цікавих парфумів (і кілька з них вже давненько в моєму вішлисті). Гель відноситься до колекції Crystal Oud і його можна віднести як до категорії чоловічих, так і унісекс ароматів, адже в композиції присутні троянда, олібданум та деревина агару, які так само пасують та подобаються жінкам.
За складом продукт мало чим відрізняється від аналогів, просто гель, задача якого вимити тіло - ні більше, ні менше). Консистенція в міру густа, гель прозорий та неймовірно ароматний!)
Мені гель пахне статусним парфумом, деревинні ноти пом'якшуються трояндою і разом звучать витончено та дуже красиво.
Стійкість у аромата доволі хороша, навіть після миття ще пару годин можна відчути його з тіла та одягу. І з задоволенням би протестувала однойменну парфумовану воду, якщо вона не дуже відрізняється від гелю - то взяла би на подарунок чоловіку🤩.
Коментарі (0)