Blondie_rs

Girlwood Girls! Огляд рідкої матової помади

Girlwood Girls! Огляд рідкої матової помади

Всім привіт! Сьогодні в нас в програмі - огляд на рідку матову помаду українського бренду Girlwood у 02 відтінку. Взагалі, я не фанат дуже темних помад, але деколи вони все ж потрібні! Влучно підкреслити екстравагантний образ, або ж вдало зробити акцент на губи. Ними можна з легкістю візуально збільшити губи, адже для цього "фокусу" саме темні відтінки й підходять. Що ж, перейдемо безпосередньо до властивостей помади?

Girlwood Girls! Огляд рідкої матової помади

Помада йде в бежевій коробці, а сам футляр виготовлений з дуже приємного пластика із софт-тач покриттям. Назва бренду нанесена білою фарбою поверх корпусу. Формат помади нагадує блиск - адже має аплікатор та злегка подовгасту форму.

Візуально вона одразу кидається в очі. На дотик надзвичайно приємна та вишукана 😍 Помада точно стане окрасою вашої сумочки та косметички!

Аплікатор мені дуже зручний. Він в міру набирає продукту, якого вистачає на одну губу тонким шаром. Також в нього зручна компактна форма, якою можна й зробити контур. Але вже для макіяжів я, звичайно ж, використовувала тонкий пензлик, щоб ще вийти за контур на 1-2 мм.

Все б нічого... якби не віддушка, до якої я маю питання. Помада має неприємний запах якоїсь пластмаси, яка на початку ще дає солодкуватий "присмак". І це, насправді, сумно, адже дуже псує враження про продукт.

Відтінок дуже важко вловити камерою. Він має то бургундовий підтон, то наближається до коричневого. Та все ж вона темно-бордова. Додаю фото на сонці та на світлі біля вікна.

Помада наноситься суфлешкою, яка до хвилини-двох застигає та стає на 100% матовою. Приємна, доволі еластична, не тріскається. Але вимагає дуже й дуже ретельного підготування губ. Про це зазначає навіть сам виробник, і не дарма. Помада може підкреслити шелушіння, нерівність рельєфу, тому обовʼязково губи мають бути максимально зволоженими, щоб продукт лягав якнайкраще. Вона дуже сильно схоплюється, але перебивається на кружці чи серветці. Зняти міцеляркою її неможливо. Можна тільки отримати неприємні відчуття, наче віддираєш помаду [не робіть так, а я хотіла спробувати]. Через 2-3 години я почали відчувати сухість, тож довго я її носити не можу. Губи в мене схильні до сухості, а додатково пересушувати їх не полюбляю.

Колір справді мені дуже сподобався не дивлячись на те, що я не полюбляю темні відтінки. Помада пігментована, класична темно-винна з декотрим натяком на темно-коричневий при певному освітленні 😻 Її можна носити як в тон з тінями [дуже гарно підкреслила макіяж з палеткою Pat McGrath], так і в сольному виконанні, щоб зробити акцент на губах з ніжним макіяжем очей. Вона має нейтральну гаму, тож буде личити в будь-якій ситуації!

Що ж, давайте підсумуємо. Помада виразна, комфортна та непогана по стійкості. Дуже пігментована та лягає рівномірно без зусиль. З легкістю можна обійтись без контурного олівчика та додати ще 1-2 мм за контур для візуального обʼєму.

Ще мені дуже подобається дизайн! Цей софт-тач футляр мене не залишив байдужою. Виглядає надзвичайно стильно та дорого 😻

Єдине, що мені не сподобалось - це віддушка. Надіюсь, виробник зверне на це увагу, бо я такий аромат не виношу. І, можливо, не одну мене це буде відштовхувати.

Також для когось може бути мінусом сама матова формула. Перед нанесенням помади слід добре зволожити губи, та дивитись, щоб вони були без шелушінь чи тріщинок, інакше буде не надто хороший досвід використання.

Гарних вам вихідних та до зустрічі в наступних дописах 🫶🏻