MAXIMOVA🌷

СПФ! Який обрати?

СПФ! Який обрати?

На ринку багато сонцезахисних кремів і буває складно обрати не орієнтуючись в цій темі. Хочу розказати про декілька засобів, якими користувалась особисто і можу їх порівняти.

Всі креми кардинально різні, відрізняються текстурами, цінами та країнами виробниками.

З текстурами кремів можете ознайомитись в цьому відео.

СПФ! Який обрати?

Це бюджетний крем, його середня ціна 130 грн. Свого часу я використала не одну баночку. Детальний відгук можете прочитати тут https://club.makeup.com.ua/post/4778/

Якщо коротко описати:

  • консистенція комфортна, легко розподіляється, не вибілює шкіру
  • мінус для моєї комбінованої шкіри крем жирнуватий
  • не конфліктує з макіяжем
  • при попаданні в очі дуже пече, тому навколо очей наносимо обережно
  • моя оцінка 8/10

Це корейський кремчик, середня ціна 240 грн. По констстенції він густий але розподіляється легко. Для мене він має величезний недолік - він дуже вибілює обличчя! Ти його розподіляєш по шкірі, а він малює білі полоси туди-сюди ще й скочується з часом. Попадаючи на брови - залишаються білі крупинки. Короче бавилась я з ним довго але приборкати таки не змогла і до кінця не використала. Міксуючи з попереднім кремом могла його хоч якось наносити.

Тому моя оцінка 3/10

Про всю лінійку в тому числі про даний флюїд робила відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/19546/

Країна ТМ: Франція, зроблено в: Німеччина.

Середня його акційна ціна 500 грн. Цей флюїд прекрасний, для декого була не комфортна його рідка консистенція але мені навпаки дуже вона сподобалась. Легко і швидко розподіляється по шкірі, ніяких проблем з нанесенням! Ніяких білих слідів! Чудовий комфортний сонцезахист з приємним ароматом, використала до останньої краплі!

Оцінка 10/10

Наразі користуюсь знаменитим Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ PA++++. Його середня ціна 500-600 грн. Скоро поділюсь про нього враженнями але не дарма він такий популярний і наперед можу поставити оцінку 10/10

https://club.makeup.com.ua/looks/30594/